Pamiętasz jakie dane dałeś w tymcoolTExt , będę mógł je odwzorować wręcz idealnie
Wersja do druku
Pamiętasz jakie dane dałeś w tymcoolTExt , będę mógł je odwzorować wręcz idealnie
http://cooltext.com/Logo-Design-Fantasy, tylko kolory zmienić.
Thx mate :)
Jeśli chodzi o mnie to termin po prostu jak będziesz miał czas bo nie dlugo 3 tura się zacznie to zanim opublikujemy to pewnie z tydzień jeszcze minie.
Ja sobie załatwiam intro, mogę innym też podesłać jak będą chcieli
Zobacz sobie temat z intrem, tam jest plan. Chcemy zrobić jedno wspólne.
Nie widzę w Krzyżakach50 tematu z intrem. Gościu mi zrobi intro takie właśnie uniwersalne dla wszystkich, jest dobry więc myślę, że się spodoba. Znaleźliście kogoś konkretnego już wcześniej do zrobienia intra? Zapodajcie linkasa do tematu
EDIT: Dobra, znalazłem już
EDIT EDIT:
Pan Myrtan dopiero zaczął Youtube. A jak na początkującego ma dobre materiały oraz dobrze gra w TW, to chciałem go zgłosić jako potencjalnego współgracza do drugiej Youtubowej KO np. Third Age. Mam nadzieję, że Mistrzowie Gry i Wielki Mistrz Malborka przyjmą go do przyszłej kampanii ;)
Okej, pytałem się już o mody, teraz pójdźmy trochę dalej. Czy możliwe jest KO z nowszych Total Warów, np. z Empire? Powstaje już masa modów do nowszych Total War a Great War pokazało możliwości w tej kwestii.
Nie. Tylko Medek II ew. Rome.
Kurde długo będziemy tą kampanię grać xD Może zagramy w tego TA szybciej xD