-
WMM cały czas próbujesz zatuszować swoje zagrania tanimi śpiewkami i oskarżeniami . Ja po prostu chcę grać z zasadami , zresztą tak jak większość graczy. Nie mam zamiaru szerzyć sporów , lecz mam nadzieję poznać spoko ludzi z którymi będzie można się wspólnie "bawić" na youtube czy w prostych wieloosobowych grach na steam-e. Jesteś doświadczonym graczem ,sam to stwierdziłeś ,więc trzymajmy się po prostu regulaminu, przez cały czas Mefisto tłumaczy mi jeszcze tę kampanię i zapewne do jej końca jeszcze nie ogarnę wszystkiego. Gramy forfun to po co tak nalegasz na twoje zaangażowanie w turę Temera. Skoro może rozmawiać z tobą na Skype czy innym komunikatorze to naprawdę nie znalazł ani minuty na (już nawet nie wspominam o założeniu ambasady) napisanie w tym dziale ,że ty jesteś jego zastępcą? Wojtascythe w swoich wypowiedziach ma 100% racji.
Pozdrawiam WMM,Wojtascythe,Ashagana,Tuffa,Legwana,Temera,Remi xa oraz Mefisto i Domena . Mam nadzieję że to zakończy jakąkolwiek spinę . WMM wybacz jeśli cię uraziłem i mam nadzieję ,że od teraz to będzie tylko fajna zabawa z dobrymi przyjaciółmi .
-
Gadam z nim przez telefon bo internetu nie ma... Temer widzisz i nie grzmisz
-
Nie koniecznie Temer musi grzmieć, ale fajnie byłoby gdyby potwierdził Twoje zastępstwo i potwierdził, ze niedługo przejmie dowodzenie własną frakcją :P
-
Napisałem do niego smsa zeby móc wam zrobić screena skoro aż tak mi nie wierzycie.
-
A dziwisz się, że nie wierzymy?
-
-
Pisałeś że od środy ma więc ... , no ale nie będę się czepiał . MG wykona ruch i po kłopocie
-
1 załącznik(ów)
Załącznik 822
Bo pisał że ma ale od tamtego czasu nie miałem z nim żadnego kontaktu, on sam nic nie napisał, ambasady nie założył więc wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na ponowny brak internetu i/lub Temera. Czy to kończy debatę czy tego screena też zmyśliłem?
-
Przecież do zrobienia tury nie jest potrzebny internet. Jedynie do ściągnięcia sejwa.
-
Ale z drugiej strony save nie miał jak ściągnąć , chyba że, podłączyłby internet z telefonu do pc .