Mówisz jakby w tym momencie ta pomoc od CA dla moderów była jakaś niesamowita ;)
Wersja do druku
Mówisz jakby w tym momencie ta pomoc od CA dla moderów była jakaś niesamowita ;)
Tak jak pisze wyżej jeśli Ungrim nie zacznie u siebie w domu to raczej nim nie zagram i tak samo z innymi przyszłymi LL. Bo niestety brodacze są przywiązane mentalnie do swoich skał i by mieć wczówkę podczas zabawy nimi to też trzeba się do tych kamieni przywiązać.
Mimo wszystko mam nadzieje że mają tam kogoś kto lubi młotka oraz brodaczy i wywalczy sensowne rozmieszczenie LL u nich.
Mogłaby to zrobić Games Workshop przecież do niej należy licencja i ona powinna decydować co jest kanoniczne. Ach w którymś poście było,że pomajstrują coś nad klanami wewnątrz frakcyjnymi. Może zrobią tak jak w Romie 2 z rodami wewnątrz frakcji.
Problem z GW był taki że przez lata nie interesowali się za bardzo co kto robi z licencją, byle tylko z grubsza było ok i hajs się zgadzał.
"Ungrim Żelazna Pięść"
On nie ma prawa opuszczać Karak Kadrin, honor nie pozwala na to temu rudemu pokurczowi...
CA robi to po swojemu, liczę, że będzie wybór w grze między Karaz-A-Karak, a Karak Kadrin mimo wszystko.
Tak jak imperium na poziomie trudnym grało mi się naprawdę świetnie, tak krasnoludy są obecnie niegrywalne. Choćbym nie wiem co zrobił, to i tak prędzej czy później nagle nie wiadomo skąd jakaś armia orków 20/20 wpada mi używając tych podziemnych tuneli do centrum mojego państwa i demoluje wszystko na swojej drodze a ja oczywiście nie jestem w stanie jej dogonić. Powinni to jakoś załatać bo teraz to jest jakiś dramat, bardziej mi to przypomina zabawę w berka niż grę strategiczną. I to oznaczenie przy wyborze frakcji krasnali jako start łatwy to jakieś nieporozumienie, tym się nie da grać.
Ależ da się, dużo strzelców i wojowników na początek. Buduj w osadach budynki na mury i te od złota, a potem w Karaz-A-Karak budować budynki wojskowe. Ogółem Krasie są najprostsi dla mnie.
Zawsze można darować sobie pierwszą bitwę zadaniową, jak najszybciej wybudować budynek od miotaczy uraz (katapult) i ruszyć na wschód i południe. Ja tak Thorekiem zapędziłem się aż do ziem startowych zielonoskórych. A najłatwiejsza jeśli chodzi o rozwój moim zdaniem jest gra wampirami.
Dzięki za radę odnośnie budowania tych strażnic co dodają na 2 lvl mury, znacznie wpłynęło to na zachowanie komputera bo już nie jest taki skory do zakradania się pod moją stolicę.