-
Moment moment, jakie dwie tury? Zignorowałem fakt na tą jedną turę jak mi to w poprzedniej zaproponowałeś, ten przemarsz (z tych i innych powodów, bez wchodzenia w szczegóły :P), a przy tej turze zauważyłem, że nagle dwie flagi mi się pojawiły. Chyba, że mówisz o tym małym oddziale co stanął na moich ziemiach tuż za moją granicą, albo wlazłeś jakimś tam, gdzie nie miałem wież strażniczych ustawionych.
-
Od mojego pierwszego postoju na ziemi przemyskiej minęło dwie tury. ;)
-
Mefisto, dla Kota była to jedna tura, nie dwie. Zauważ że masz turę po nim.
Kot, czyli te pół flagi wcześniej nie stanowiło dla Ciebie problemu ale kiedy okazało się że jednak tych wojsk jest trochę więcej to już tak? To trochę nie fair wobec Mefa. Wiedziałeś przecież że po coś tym wojskiem tam idzie.
-
Moment moment, ja nie widziałem żadnej połówki u mnie. W którym ona miejscu dokładnie stała? Albo w mgle wojny była, albo to już z mojej winy jej nie zauważyłem (w co wątpie, no ale może być) :P bo wcześniej to widziałem tylko jedną jednostkę, która mi weszła na moje tereny. Uznałem, że Mefisto nie wiem, posłał ją na zwiady albo przypadkową ją tam umieścił, więc o jakiś łuczników jednych nie miałem co się kłócić. Poza tym tak czy inaczej zagrożenie jakie ze sobą niesie 0,5 flagi, a 1,5 to znaczna różnica :P
-
No to jakieś żarty, naprawdę. ;)
http://s11.postimg.org/z5akfmo0j/prawo_przemarszy.jpg
Jak wół stoję na ziemi przemyskiej całą armią. Specjalnie tak, żeby sprawdzić reakcję Polski względem zapytania na PW i ewentualnie od razu się wycofać. Reakcji negatywnej nie było. Więc poszedłem dalej.
-
Wszedłem w turę Polski i ten oddział u dołu był widoczny, ten u góry we mgle.
-
Okej, a więc mój werdykt jest taki: Jako że Kot widział te pół flagi u dołu i nic nie zrobił, to możemy domniemywać że zgadzał się na jego przemarsz. Niestety nie możemy tego powiedzieć o tej pełnej fladze z góry, a więc ta musi zostać zawrócona do ojczyzny. No chyba że w świetle tej decyzji inaczej się między sobą dogadacie. Wtedy nic mi do tego.
-
Chciałbym aby Mg przyjrzał się sprawie zdobycia Frankfurtu przez Polskę. Zdaję się że szpiegiem nie wolno otwierać bramy a żadnych katapult w okolicy nie widzę, a Frankfurt został zdobyty w 1 turę.
-
Miasta nienależące do graczy można zdobywać szpiegami
-
Akurat Frankfurt był francuski ;)