A mi ich nie brakuje. Rumaki Slaanesha to jakby nie patrzeć demony. Tak samo jak na przykład ogary Khorne'a.
Wersja do druku
A mi ich nie brakuje. Rumaki Slaanesha to jakby nie patrzeć demony. Tak samo jak na przykład ogary Khorne'a.
Tyle, że rumaki Slaanesha i wojownicy na ogarach występują w AB wojowników chaosu. Demony mają swoje odpowiedniki tych jednostek, na ogarach są Bloodlettery a na tych drugich jakieś inne demony.
"Książę Sigvald"
Grając nim gracz nie powinien mieć możliwości rekrutacji wyznawców Khorna, Nurgla chyba też...
Trzeba dbać o fluff-lore...
To tylko gra, gdzie i tak można wszystko po swojemu zrobić :P
Kholek Pożeracz Słońc wygląda kozacko.
W pierwszej chwili filmiku jak pokali jego umiejętności to pomyślałem sobie że tylko on może rekrutować smocze ogry i Shaggoty Smoczych Ogrów, ale to tylko redukcja kosztów... Szkoda trochę, bo to byłoby kapitalne urozmaicenie LL.
Ja jednak zagram na początek Sigvaldem. Nie przeczę, bardzo fajny ten Kholek, ale jakoś przepadam za sługami Slaanesha. Poza tym ogółem może być ciekawe, jak zaplanują dla wszystkich trzech linie zadań.
Wiem, wiem gra wyjdzie za około miesiąc, ale twórcy podali już -chyba, wystarczająco wiele informacji, aby bliżej przyjrzeć się armii wojowników chaosu. Ze swej strony nie będę ukrywał, że jest to ostatnia nacja którą zagram-krasnale są przed ostatnią; oraz tego że będzie to mój główny wróg. Ponadto, armia chaosu wydaję się bardzo potężna. Dlatego interesują mnie potencjalne mocne i słabe strony jednostek chaosu. Mógłby ktoś poświęcić troszkę czasu i skrótowo je opisać?
No nie powiem, zajarałem się troszkę Kholekiem. Raczej będzie moim pierwszym LL, którym zagram jak przyjdzie kolej na Chaos.
Podobnie jak Chaak wezmę Kholeka na pierwszego lorda w chaosie. Wygląda mega, do tego chaos to musi być wojownik i to jak najpotężniejszy.
Drugim będzie Sigvald, ale tak bez przekonania.
Ostatnim będzie wszech wybraniec, bo go nie lubię. Jeśli dojdzie jeszcze jeden LL to zepchnie tego pana jeszcze niżej.