Zglosic się można bylo od soboty. Wybieramy frakcje teraz a jesli Innocenty chce zagrać i będzie miał możliwość to wchodzi na ostatnie miejsce i wymyślimy mu frakcje (jestem otwarty na propozycje ;p)
Wersja do druku
Zglosic się można bylo od soboty. Wybieramy frakcje teraz a jesli Innocenty chce zagrać i będzie miał możliwość to wchodzi na ostatnie miejsce i wymyślimy mu frakcje (jestem otwarty na propozycje ;p)
Pomysł może i jego ale to nie dyktatura :P Jeśli sprawa będzie wyglądać tak że części graczy odmówi się udziału w tej kampanii ze względu na "brak miejsc" to ja nie wezmę udziału w tej kampanii. w ogóle nie rozumiem jak można woleć grać przeciw graczowi komputerowemu zamiast ludzkiemu.
Ale kto jeszcze ma się zgłosić? Stała gwardia wie o starcie a raczej nie spodziewam sie mega naplywu nowych? Jeśli się nagle pojawi 3,4 chętnych to zmienimy koncepcje (i jeszcze raz wylosuje) przecież ale powoli wybierać można ;d. Wersja wwmwe chyba najnowsza co? Nie będzie sprzeciwu? ;d Sory za post pod postem ale pisze z tel i nie widzę opcji edycji, może któryś mod poprawić? ;d
Ja jestem zdecydowanie za najnowszą,podobają mi się zmiany Idilli :). A myślałem że ostatecznie stanęło na losowaniu frakcji a nie kolejności wybierania ale jestem 5 więc nie narzekam :P
PS: Post poprawiony ;)
Zawsze można losować kolejność wybierania :p
PlanB Skoro właśnie zgłosiło się 2 nowych więc nie widzę powodów by wątpić w ich napływ :P Nie widzę też problemu w wstrzymaniu się choć 2 dni :P
Ja też bym się wstrzymał jeszcze,ale zostawmy obecną kolejność wybierania ;D
PS: Paweł,ostatecznie stanęło na Bułgarii zamiast Nowogrodu bez możliwości wyboru pomiędzy nimi,można by po prostu dodać Nowogród jeżeli pojawi się 13 gracz.
No to wybieramy :D
Thx Duce, nie byłem pewien właśnie :P
Czyli do wyboru są:
Szkocja, Aragonia, Kastylia, Genua, Wenecja, Sycylia, Wegry, Dania, Litwa, Bułgaria, Gruzja, Turcja.
To jest niedobre. Ta Turcja i Gruzja. Gruzja ściśnięta między Turcją a Bułgarami, a Turcja będzie mogła podbić cały Egipt i nie ma nikogo kto by jej w tym przeszkodził. Za łatwo Turcy mają