Te jednostki są w którymś z addonów? Czy nie zostały udostępnione potem np w Złotej Kolekcji?Cytat:
Zamieszczone przez Nheero
Wersja do druku
Te jednostki są w którymś z addonów? Czy nie zostały udostępnione potem np w Złotej Kolekcji?Cytat:
Zamieszczone przez Nheero
Nie mam pojęcia, ale te jednostki to dodatkowe 200 mb... A mnie już krew zalewa. Gram sobie RON'em i w czasie bitew zwykle w krótkim czasie gra wywala do pulpitu z komunikatem : Program etc. etc. przestał działać. Mam najnowszego patcha pobranego przez steama. Co do tego Editora to nie mogę zmienić nic w kolumnie :D. Jak ustawiam zero na pasku to idzie dla wszystkich jednostek, ale pliku nie da się zapisać, bo przycisk Save jest nieaktywny
Na steamie jest pakiet który zawiera te jednostki za 30 euro.Cytat:
Zamieszczone przez Drattius
http://store.steampowered.com/sub/6301/
Czyli wszystko to samo co jest w Złotej Kolekcji w okolicy 100 zł i można powąchać chociaż pudełko. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Rue
Witam. To mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość. Zarejestrowałem się tutaj, gdyż nurtuje mnie kilka kwestii odnośnie Empire Total war.
Czy istnieje mod, w którym oddział piechoty liniowej może strzelać z dwóch szeregów: jeden kuca, drugi stoi jednocześnie, jak w czworoboku. Spodobało mi się to w filmie "sługa Dwóch Panów".
Czy istnieje mod ze zwiększona ilością prowincji?
Jakim cudem w czasie mojej kampanii 3 oddziały: 2 artylerii i jeden grenadierów został powiększony? Miały po 115 żołnierzy.
Czy obsługa artylerii może mieć lontownice
Czy husaria może mieć kopie?
Czy istnieje mod,w którym można kierować protektoratami? Kurlandia i Saksonia to najsłabsze z państw,a fajnie byłoby dowodzić ich armiami
Czy da się wydłużyć okres jednego roku?
Gdzie są pliki z grą? w zakładce "steam" w moim komputerze ich nie ma, tylko ikona gry
Na razie to tyle. Może sobie przypomnę resztę ;)
Pozdrawiam
Witam. Jako , że to Twój pierwszy post to Ci daruje ;) Ale jak poszukasz na forum w tym dziale jest kilka tematów z pytaniami , w nich powinieneś szukac odpowiedzi i zadac swe pytania. Zaraz przeniose temat.
Z tego co wiem to :
1. Wydaje mi się , że to nie możliwe. 3 szeregi to maksimum i minimum.
2.Raczej nie i tak jest ich dosyc sporo jak na serie TW( licząc łącznie )
3.Nie wiem
4.Ktoś chyba robił jakiegoś mini modzika , w którym husaria miała jakieś kopie a nie te durne patyki. Ale to musisz poszukac na forum.
5.Na 99 % nie.
6.Nie jestem pewien , prawdopodobnie tak , musisz poszukac.
7.Nie jestem w domu tym samym dokładnie nie sprawdze - ale musisz wejsc w Użytkownicy/Ty(Twoja nazwa użytkownika)/The Creative Assembly i tam już wybierasz grę. Z tego co pamiętam musisz odkryc jakiś folder żeby się tam dostac , ale nie jestem pewny , nie będe pisał głupot.
Link do programu ze zwiekszeniem ilosci tur na rok : http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=240167
Sareth, dobijasz mnie...mialem napisane odpowiedzi do kazdego jego pytania, a ty przeniosles temat i...
Wybacz 8-)
Pozwoliłem sobie przykleic wątek tym samym jeśli ktokolwiek ma jakieś pytania związane z Empire powinien napisac o nich tutaj.
Łukaszu, domyślam się, iż Twoje odpowiedzi nie były by wielce pokrzepiająca :(
1.Ustaw piechotę liniową w dwóch szeregach.Cytat:
Zamieszczone przez Hetman Różyński
2.Nie spotkałem się z czymś takim.
3.Repki i sejwy znajdują się w dysk\user\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire
W opcjach folderów i udostępniania musisz mieć odznaczone pokarz ukryte foldery i pliki .