Nie syf, tylko dyskusja ;)
Wersja do druku
Nie syf, tylko dyskusja ;)
DOSYĆ! Jakoś nie narzekaliscie jak mnie Massalia zablokowała na Frisia. Wtedy był na to czas. Skorumpowany MG!? Ochłońcie.
Dosyć bzdurnych wpisów. Jak coś się nie podobało był czas na wpisy. Ale 2 tygodnie temu problemu nie było. .. wystarczy tej bzdurnej dyskusji. Pozostaje wpisywanie wyników.
ja nic nawet nie widzialem o tym zablokowaniu. a dyskutowac zawsze mozna
a ze skorumpowanym MG to byl zart jakbys nie zauważył
Dalej czekam na cytat zasady bo ja takiej zasady nie widzę
Zagranie Nikczemnika odnośnie ponów i późniejszej zmiany strony walki (jeżeli dobrze zrozumiałem) jest poniżej krytyki, jednak tutaj Pirx ma rację trudno stało się. Zachował się niezbyt fair, jednak jeszcze bardziej nie fair byłoby gdyby tą zasadę usunięto, ze względu na to że Pirx musiał już to przecierpieć. W przyszłości jestem zdania że należy o zmienić, teraz jednak jest jak jest. Tekst o skorumpowaniu Nieśmiertelnika był trochę nie na miejscu, mimo że ja to odebrałem jako żart.
Ja też nie widziałem. To jest interpretacja MG zapisów regulaminu. I jest konsekwentna. Jak w moim przypadku.
Posądzzanie MG o sprzyjanie jednej ze stron nawet w formie żartu jest wysoce niepożądane dla rozgrywki. Kropla kuje skałę. Jak w przypadku chamskich odzywek.
edit dzięki TM. 100 proc. Racji
wy to do wszystkiego potraficie sie przyczepic na serio ;)
mysle ze nasz MG nie jest speciuchem i ma troche luzu wiec darujcie
Jaka zasada ? Zacytujcie mi fragment regulaminu który mówi że w tej sytuacji nie mogę zaatakować
daj juz spokoj Seba i tak nic nie wskorasz, nie ma zasady ta zasada jest zrobiona na gebe
wiem ze chcialbys wjechac tam w Nikczemnika ale nie bedziemy krzywdzic Pirxa ktory musial wycofac wojsko w takiej sytuacji. Grajmy chociaz my troche fair
Nie tyle gracie fair co po prostu przestrzegacie wykładni MG sprzed 2 tygodni.