W kwestii ligi rozumie że rasy które "wykorzystałem" w meczu z Woziem i SaperHeart'em zostają przywrócone czy po prostu będzie większe wyzwanie i muszę grać tymi co zostały do resetu ;p ?
Wersja do druku
W kwestii ligi rozumie że rasy które "wykorzystałem" w meczu z Woziem i SaperHeart'em zostają przywrócone czy po prostu będzie większe wyzwanie i muszę grać tymi co zostały do resetu ;p ?
Wszystko normalnie. Czyt. Jeżeli frakcje wykorzystałeś to je wykorzystałeś.
Wieczorem bede robil aktualizacje Ligii, tabele, posprawdzam deadliny, oraz bede szukał kogoś na mecz! :D
Proszę bardzo jaką piękna bitwe rozegrali Szymblok i Mist.
https://www.youtube.com/watch?v=5WPIbeAOc-I
Wyjątkowo nakazuje dac lajka pod filmem, jak sie nie uzbiera minimum 20 to nie nagram wicej bitew !!!!
(żartuje, ale i tak nalegam - chłopaki dali niezłe widowisko :))
Zostawiłem lajka, a nawet komenta dla statystyk :D
Bitwa naprawdę epicka. Świetne zagranie Szymbloka. Mam tu kilka komentarzy jak już na spokojnie patrzę na filmik:
Szymblok:
- Była prawie otwarta droga żebyś yeomanami wjechał na tył armii Wampirów. Stamtąd mógłbyś ostrzeliwać tyły (wtedy tarcze grobowej straży nic nie dają) i mógłbyś robić szarże na plecy, wycofywać się i ponownie szarżować, prawie bezkarnie, a nawet yeomani przy szarży na plecy mogą zrobić dużo. Nie tyle fakt, że zadadzą dmg, a tyle, że przewrócą piechotę i dadzą więcej okazji strażnikom graala do zadania obrażeń,
- Super mikro, widziałem, że jednostki tylko troszkę stały i od razu były ruszane, szacun! :D
Mist:
- Moim zdaniem z Krwawych mozna było o wiele więcej wycisnąć. W końcu to szturmówka, a widziałem, że czasami za długo w walce stali,
- Diuk chyba za długo stał w walce i za mocno oberwał.
- szkielety i grobowa straż nic nie mogły zrobić strażnikom graala, bo nie miały przebicia pancerza :) Jedynie cmentarne poczwary, ale one szybko poszły, bo strażnicy biją dużo magicznego dmga.
Fajnie byloby takie dyskusje prowadzic pod filmikami tak jak to robi Arroyo... wtedy takie tips&tricks zobacza tez inne osoba i zakumaja ze jestesmy kozakami a nie se jakies denne filmy robimy bez publiki :).
A i widze narazie tylko 4 lajki, do roboty panowie, ja zrobilem wideo a wy lajkujecie, jak wam sie nie podoba komentarz to mozecie napisac ze lajk dla graczy, bo ci sie bez zarzutu postarali.
Panowie, jutro jestem dostępny od rana. Jak co pisać.
Haha normalnie nie wierzę ;) akurat mecz który dostałem i to tak okrutnie został uwieczniony i skomentowany ;P a liczyłem że świat nie zobaczy jak słabo zagrałem bo tak było xD nie ujmując Szymblokowi bo zagrał bardzo dobrze moim zdaniem.
I tak zgadzam się mogłem z niektórych jednostek więcej wyciągnąć ale wytłumacze się że jednak presja jest no i gra się na gracza a nie komputer to wiadomo nie można przewidzieć co ktoś zrobi więc ;)
A co do samego filmiku i komentarza Tuffa to jak zawsze miód wszystko na najwyższym poziomie, jak dla mnie Tuff mógłby nagrać każdy mecz i skomentować na pewno bym się nie obraził :cool:
Grajcie mecze :D
Mam propozycję: Co powiecie na wieczorem streamerski? Zbierzemy się kiedyś i będziemy grać ze sobą mecze do Ligii, a ponadto wszystko będzie streamowane przeze mnie, dzięki czemu inni będą mogli oglądać nasze mecze na żywo.
Mi się pomysł podoba :D
Jeśli to nie są boje z jakiegoś turnieju, to nie sądzę, żeby ktoś chciał naszą zwykłą ligę oglądać. Co innego,gdyby co ciekawsze starcia wysłać do Tuffa, który potem wybrałby coś z tego na swój kanał.