Re: LOTR mod oddający realia tolkienowskiego Śródziemia i filmu
The last alliance to chyba submod oparty na wydarzeniach poprzedzających akcję LOTR czyli ostatni sojusz elfów i ludzi. Nie jestem pewien. Niech się wypowie ktoś kto grał.
Z tego co mi wiadomo to nieumarli są do zniszczenia ja niechcący ich zabiłem chcąc ich ruszyć z wnętrza góry. W bitwie też umierają.
Dzięki. A tak po za ty widzę że tobie jak i mnie wcześniej myli się jedna rzecz mianowicie oni są umarli nie nieumarli (za dużo WoWa :D)
Aaa rozczaruję Cię. Nie gram w wowa :D
Mam pytanko. Czy mod 2.08 musze zainstalowac na 2.06 czy bezposrednio na LOTR? z pominieciem 2.06
Cytat:
Zamieszczone przez Arktos
Do tego moda musi być koniecznie alexander inaczej nie idzie.
Pierw Rome potem patch 1.2 następne Barbarian Invasion potem 1.6 patch chyba, potem Alexander następnie LOTR TW, next patch 2.08b i śmiga aż miło
Jeśli posiada Antologię ,nie musi do podstawowej wersji gry instalować łatek.Antologia wszystkie patche posiada.
Jeśli posiada.
PS: Zrób tak jak napisałeś z pominięciem starszego patcha
Cytat:
Zamieszczone przez Thrakburzum
To jest niesamowite czy jak kto woli amazing po prostu jak zobaczyłem Minas Tirith, Helmowy Jar... uświadomiłem sobie że Thrid Age mimo lepszej grafiki dużo brakuje do LotR:TW.
Mam to samo zdanie.To co wcześniej zdawało się niemożliwe, stało się realne.Przebudowanie miast, itp.Grając Bitwę historyczną, pod minas tirith(huge ver.), na konfiguracji AMD Phenom IIx4 945 3GHz, 4GB-ram(800(?)), GF GTX 260 1.7GB-ram, "full detale", gra mocno przycina :D
http://Mam pytania:<br />
1.Jak odbl...y wyjdzie 2.1?
1.Na podstawie poprzednich wersji, wiem, że trzeba udać się Aragornem do pobliskich wiosek (Rohan - Dunharrow(?) Gondor - ta najbliższa), i uaktywnić skrypt."Nieumarłych" mogłem użyć raz w bitwie.Czy są jakieś zmiany?Nie wiem.Nie próbowałem.
2.The Last Aliance przenosi nas do drugiej ery śródziemia, gdzie toczone są walki dawnej świetności Saurona, następnie utrata pierścienia, Eledin, Isildur, itd. - nie pamiętam dokładnie.Streszczając, są to czasy o których wspomina się w filmie.Polecam!
3.Spróbuj zapytać na Lotr-tw.net - odpowiedź brzmi 31.31.3131
Ja mam następujący problem że w pobliżu gór mglistych zaczyna mi się zacinać i gra Noldorami... jest wręcz niemożliwa.
Rohanem gra się normalnie ale pozostałymi jest tak jak wcześniej :cry:
Edytuj posty... Kyuzo
Re: The Lord of the Rings: Total War
podobnie jak 3rd age mod ten zwalony z bgiem na bugu,a szkoda, ehhh;/
Re: The Lord of the Rings: Total War
Cześć, mam problem.
Zainstalowałem moda i patche do niego, włączam, pokazuje się 1 stronka i koniec wywala mnie do windowsa.
Nawet filmików nie pokaże :(
Co robić :?:
Z góry dzięki.