Re: Pytania o mody. Czyli szukasz,tutaj zapytaj....
No spoko spoko nie uraziłem się po prostu nie wiedziałem w czym rzecz a jeśli lubisz podstawkę to trza skopiować w bezpieczne miejsce cały folder z prog files no i z bani. Ja tak mam i niczego się nie boję bo wiem że jak coś spiernicze to przynajmniej mam surową kopię plików.
czy jest mod dodający hot-seat do rome? i czy były kiedykolwiek próby jego stworzenia
A ja mam takie pytanie: czy istnieje mod, który zwiększa liczebność żołnierzy w jednostce na jeszcze większy niż bardzo duży? Czy może trzeba gdzieś pogrzebać w plikach samemu?
Do marcinusa, nie dość, że jest, to jeszcze link do niego znajduje się na tym forum. ;) Patrz mody uzupełniające. Nawet przyjemny. Niestety, nie ma żadnych zabezpieczeń.
Poszukuje moda w którym była by pokazana prawdziwa siła oddziałów dystansowych. Gdyż zauważyłem że strzelcy albo są bardzo słabi albo bardzo mocni w zależności od mody w jakiego grałem :)
viewtopic.php?f=57&t=1719 może przypadnie ci do gustu.Pozdr.
PS>TO mod na dodatek Alexander
Zna ktoś jakiś mod o czasach cesarstwa? Najlepiej switch mod :D
Jak instaluje się mod Amazon??? :?:
Mam Romka z oboma dodatkami, w wersji Rome 1.5, BI 1.6, i Alex w 1.9 chyba.
mam Amazona 2.5 pod Romka, 2,5 pod BI. I 3.0. Ale to nie są pliki exe, tylko daty.
W rzucałem je do katalogów gry, ale efekty są mizerne z BI wyrzuca mnie od razu,
a z Romka na ładowaniu frakcji.
Jak to zainstalować :?: :?:
Poprzenosiłem sobie pewne jednostki do różnych frakcji edytując tylko pliki tekstowe. Niestety, wyświetla się ikonka chłopa podczas wyboru danej jednostki w trybie bitwy gracza. O czym zapomniałem ?
edit. Czy jest jakiś sposób by zrobić screena całej mapy z widocznymi wszystkimi państwami ? Zaraz na początku, kiedy jeszcze nie mamy podpisanych żadnych umów.
Cytat:
Zamieszczone przez Rn10
Poprzenosiłem sobie pewne jednostki do różnych frakcji edytując tylko pliki tekstowe. Niestety, wyświetla się ikonka chłopa podczas wyboru danej jednostki w trybie bitwy gracza. O czym zapomniałem ?
edit. Czy jest jakiś sposób by zrobić screena całej mapy z widocznymi wszystkimi państwami ? Zaraz na początku, kiedy jeszcze nie mamy podpisanych żadnych umów.
O dodaniu Unit Cardów.
Tak. Wpisz kod na odblokowanie mgły wojny w panelu Romka.