Jaki jest fajny mod pod kingdoms/podstawkę o krucjatach? Broken cerest mam, jednak coś bardziej krucjatowego, więcej jednostek itd.
Wersja do druku
Jaki jest fajny mod pod kingdoms/podstawkę o krucjatach? Broken cerest mam, jednak coś bardziej krucjatowego, więcej jednostek itd.
A czy jest jakiś mod (oprócz third age) gdzie łucznicy jak napinają łuk mają na cięciwie strzałę ?
Szukam modyfikacji Stainless Steel 6,1 autorstwa polskiego użytkownika, którą dawno temu widziałem na forum. Pamiętam że zmieniała mapę Polski i okolic ;) Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ?
Witam chciałbym się dowiedzieć czy istnieje mod do medievial II z dodatkiem lub bez opowiadający o II Wojnie Światowej lub ogólnie z XX XXI wieku...?
Nie ma takiej modyfikacji. Najstarsze to XVII- XVIII wiek.Cytat:
Zamieszczone przez Galik
Najstarsze :?: :D Chyba najpóźniejsza ;)Cytat:
Zamieszczone przez Soul of Night
A moglibyście zarzucić przykłady? :D
Czy jest jakiś mod dodający hot-seat pod WWMwE 0.9 ?? Bo, gdy robię hot-seat tak jak w podstawce żadnych zmian nie ma :roll: A chciałbym pograć sobie Litwą i Rusią Kijowską . Jeszcze jedno pytanie. Wiem, że zły temat ale można jakoś zmienić w plikach żeby Rusią Kijowską można było grać na WWMwE 0.9 bez pobierania 1.0 ?? ;)
Czy istnieje jakis mod na podstawke MTW2 najlepiej na big mapie w ktorym mozna grac aztekami ?
Witam, chciałbym zapytać czy zna ktoś może moda przenoszącego akcje na późniejszy okres- chodzi mi o coś w stylu Ogniem i Mieczem do Rome'a, lub upodobniającego Medievala do Empire.