-
Rancor pewnie zajęty swoją kampania online na WH ;), ja nadal jestem przekonania że zagranie 1-2 meczy na tydzień to nie jest duży wysiłek fizyczny i psychiczny ;> ale jednak doświadczenia pokazuje inaczej :). Spokojnie jakoś się rozkręci te 3k xD damy radę.
-
-
Mistu masz rację ale gdy ma się rodzinę pracę na 3 zmiany, prowadzi się kampanię, gra się w kampanię, i jeszcze mieć czas na przyjemności [ inne hobby np szermierka] zaczyna brakować. Ale jakbyś chciał sparing w 3k zapraszam od przyszłego tygodnia po 23. Mam 2 zmianę w pracy i jakaś odskocznia od tworzenia map, nauki modowania w WH i pisania tekstów to zapraszam na 1-2 gry ;p
-
No dobra, zmieniliście moje zdanie ;D.
A tak w ogóle to zostało kilka dni na rozegranie reszty meczy. Jak taki stan tabeli się utrzyma to będę na podium głównie przez to, że rozegrałem największą liczbę meczy :). Mnie już raczej nie uda się rozegrać pozostałych spotkań - także jeszcze macie szanse mnie wyprzedzić (mam nadzieje, że to dla Was wystarczająca motywacja ;D)
No chyba, że Rancorowi i Wiamosowi uda się pokonać przeszkody i jakoś pozwolą mi jeszcze wskoczyć na fotel lidera na chwilę (albo i na dłużej :faraon:). Dalszych porażek nie przyjmuje do wiadomości ;D
-
obejrzałem cały stream Tuffa z bitew :) super robota. Ale najlepsze zdanie to oczywiście "Furie na 10 poziomie no oczywiście, będzie z tym problem pewnie..."
Podoba mi się, że moja genialna taktyka się utrzymuje i została wpisana na polskiej scenie haha :cool:
-
-
Informacyjnie - Wilamos czeka na kompa i jutro ma dać znać czy będzie dostępny do grania. Więc stay tuned. ;)
-
Wobec wycofania się Rancora i problemów Wilamosa z kompem (w sumie to nie wiem czemu to mu uniemożliwiło grę, jeżeli w WH2 tnie prawie codziennie) - zarządzam walkowery.
-
Wialmosowi na starym ponoc 3k nie działa a Wh2 leci na najgorszych więc jakoś znośnie jest.
Dzięki wszystkim za fajne gierki ja tak samo jak Pirx zakończyłem ligę grało się mega :P czekam na kolejne rozgrywki
-
@Pirx, super.
Kiedy walkowery od Pitu395 beda ?