No to do widzenia ;) Szukaj pomocy na forum piratów ;p
zamykam z wiadomych powodow. Cos mi sie zdaje, ze jestes jednym z moich ulubionych troli inetrnetowych. Prokuratura i policja jest na Twoim tropie :twisted: WDR
Wersja do druku
No to do widzenia ;) Szukaj pomocy na forum piratów ;p
zamykam z wiadomych powodow. Cos mi sie zdaje, ze jestes jednym z moich ulubionych troli inetrnetowych. Prokuratura i policja jest na Twoim tropie :twisted: WDR
Ja też mam ten błąd i wiem nawet skąd. Mam orginał medka wszystko pięknie ale było mi żal płyty (po lilku latach używania ta od rome mimo że nie trzeba jej do działania gry porysana nie bardzo ale jednak) jeśłi od rome przy kilku razach się zrysała to przy ciągłym no niefajnie więc ściągnąłem cracka no cóż i przy britania błąd napotka, chyba br reinstalne i będzie ok.
A piepsze to płytka może przetrwa :cry: w napędzie. Na szczęście zrobiłem kopie zapsowe :D A tam wrypię kopie i znów dam crack może zadziała.
Edit: I działa :D
Racja były tam świnie podrzucone :P Kiedyś ktoś na jakimś forum Settlersów truł się o to ale wydało się, że pirat.Cytat:
Zamieszczone przez JacobQ
Odnośnie błędu ja także miewałem go wiele razy. Oczywiście także po zainstalowaniu moda Zgrzybka xd
Zatem trzeba uważać z tym poprostu i jego już lepiej nie dotykać.
Ehh to jednak nic nie dało :evil: postanowiłem poświęcić płytę :P no i zainstalowałem medka z królestwami i patche wkładam płytę gram i "napotka" pomocy co mam zrobić reinstale nic nie pomagają :evil:
Mieszałeś coś w plikach ? Pirat czy oryginał ?
Oryginał :D ale żałowałem męczenia płyty ciągłym wkładaniem i wyjmowaniem więc ściągnąłem cracka i pojawił się napotek więc odinstalowałem i teraz bez cracka a dalej to samo hm tylko frakcje w descr.start ale to chyba każdy :P
Hmm... descr_strat nie powinien nic spieprzyć ale przed zmienianiem w nim włączałeś grę i czy występowało to samo ?
Podstawka i kingdoms te same wersje językowe tak ? Zainstalowane w dobrym folderze ?
Hmmm włączałem przed grzebaniem w de... i chyba było to samo. Na pozostałe pytania :P Platynowa Kolekcja PL :P Patche wprawdzie z dysku (wreszcie bez problemów się instalują) i na pewno pl bo inaczej by się nie zainstalowały ;) hm może patche ściągnąć z kąd inąd zrobić i czystki medkowi, był jakiś program co to usuwał wszystkie pozostałości i niepotrzebne śmieci. Jakiś gość usunął folder z medkiem :roll: i nie mógł zainstalować ani odinstalować i tym wszystko usunął, no niby medek jak się usuwa raczej wszystko czyści ale zostają rejestry chyba ale nie wiem czy to ma wpływ.
Jest jakieś rozwiązanie tego problemu ?
http://windows7forum.pl/windows-media-p ... -7349.html
Heh kurde widać napotka wie jak uprzykrzać innym życie.
O coś ciekawego http://forum.hotfix.pl/bezpieczenstwo/s ... t7344.html wprawdzie na windzie ale wirus hmm może owy wirus przenosi się w crackach ? ale jak go usunąć :evil:
Chyba zapomniałem dopisać :mrgreen: tak w dobrym folderze.