Co ja Ci to miałem pogrubić? Pisałem o ogóle.Cytat:
(nie mówie tu konkretnie o Tobie)
Nie wiem, może ja mam po prostu szczęscie, ale na 350 rozegranych bitew z gry wyszli mi może 10 razy.
Wersja do druku
Co ja Ci to miałem pogrubić? Pisałem o ogóle.Cytat:
(nie mówie tu konkretnie o Tobie)
Nie wiem, może ja mam po prostu szczęscie, ale na 350 rozegranych bitew z gry wyszli mi może 10 razy.
Mi też mało wychodzą. A jak wychodzą to zazwyczaj zalicza mi zwycięstwo. Ale granie z tym graczem serdecznie odradzam , najpewniej złamie zasady , jeśli nie to weźmie pro armię ninji , a jak przegra to zepsuje reszcie graczy rozrywke.
Te armie z ninja kisho są naprawdę fajne :) Chociaż mało przydatne jeżeli na około jest się obstawionym przez inne jednostki będące w pogotowiu. Rozumiem, że ich zadanie sprowadza się do likwidacji generała, ale jak spotkałem się z 4 takimi jednostkami to trochę byłem zdziwiony, ale jakieś zamieszanie potrafią stworzyć, szczególnie jak pojawiają się znikąd.
4 jednostki to jest ok , ale jak koleś bierz całą armię i idzie nimi w marszu w kolumnie , to to psuje gre. Jak chyba pisałem rozwaliłem typa tracąc tylko kilku kawalerzystów.
allekstar - zaczepki słowne, wyzywanie spotkany w empire total war.
Wyciąłem większość postu. Z wiadomych powodów-Maharbal
Dzięki. danieldamian PL :D .
Na czarną listę wrzucam cały klan [SacredBand] za każdym razem kiedy wylosuje kogokolwiek z tego klanu, w bitwie morskiej, po kilku sekundach dostaje komunikat "Gospodarz opuścił grę". Może to dlatego że mam 10*(oni mają tyle samo). Boją się do o pogorszenie statystyk i wolą uciekać niczym tchórze.
Nie kojarzę nicka Nalcor, a mam zaliczonych ponad 1000 bitew rankingowych /888 do 121/ , jesli Pan należy do Honor i Ojczyzna to zrozumiała dla wszystkich prowokacja, walczymy w 1 lidze i nie panuje między naszymi rodami/klanami / dobra atmosfera.
Zamiast jednak prowokować to trzeba nauczyć się na tym morzu grać, w tej rundzie HiO zdobyło na morzu Sado 693 pkt/130ludzi / , a ja sam 2240 /nauczyłem się sam siebie dobierać w systemie avatara więc nie muszę uciekać z gier.
Pana Nalcora zapraszam do bitwy na avatarze bądź klasyku.
Pozdrawiam.
Również zapraszam.
Nie mam screenów, ale mogę zrobić następnym razem. [SacredBand]Zawisza uciekł mi wczoraj, wcześniejszych nicków nie pamiętam lub nie zwracałem na nie szczególnej uwagi. (Zawsze rzucało mi się w oczy [SacredBand] )
@Edit
Nie należę do Honor i Ojczyzna i nie mam zamiaru robić jakichkolwiek prowokacji. Po prostu piszę co zauważyłem przez ostatnie kilka dni.
@Edit2
Tym razem udało nam się zagrać bez opuszczania walki. Twierdzisz ze to był bug, ok, nie mam żadnych dowodów przeciwko temu.
Pozdrawiam.
Dla kolegi informacji, żadnego Nalcora nie kojarzę, sposobem alt+f4 wychodzę z gier kiedy pojawia się informacja ,że gospodarz zmniejszył limit floty, co skutkuje faktem iż ja w bitwie posiadam 8 a przeciwnik 10 okrętów, ponadto wychodzę z gier kiedy kojarzę nicka kolesia , który wcześniej opuścił grę w czasie trwania bitwy przez co niewinnie otrzymuje się porażkę nie kończąc bitwy.
Jaki masz nick i ród w grze , bo nadal nie odpowiedziałeś, w każdym bądź razie liczę że spotkam Cię w najbliższych dniach i przyznasz ,że to akurat Ty, nie szkaluj moich kolegów , ponieważ jeśli ja uciekłem z twojej bitwy to chyba nie powinieneś wrzucać na listę całego klanu.
Gram codziennie po ok.30-50 bitew więc musimy na siebie trafić prędzej czy później.