Trochę by było roboty z rekrutacją. Ale można by również łatwo dodać Ruś Halicką, Pomorze i Szwecję.
Wersja do druku
Trochę by było roboty z rekrutacją. Ale można by również łatwo dodać Ruś Halicką, Pomorze i Szwecję.
Jesli tylko z rekrutacją to nie tak duzo. Z racji tego ze autorzy moda wydają sie ludźmi na poziomie otwartymi na rozwiazywanie problemu i pokornymi wzgledem bezlitosnej krytyki zobowiazany jestem zamiescic jakies łagodzace te zbyt moze troche mocne moje poprzednie słowa jakie wyskrobałem powodowany zniecierpliwieniem dla róznych bubli które tylko zajmowały mój czas na powtórna instalacje gry. Bedą z nich moderzy, ja Wam to mówie :lol: Wiec jakby wyżywałem sie na tym modzie zrazony do innych i przyznałem ze nawet nie zadałem sobie trudu zobaczenia go. A konstruktywniej juz dodam ze łatwiej czasem zaczac juz na nowym czystym koncie z lekcją przeszłosci niz ponaprawiac błedy w modzie - hydra i głowy nie do poodcinania czasem. Pewnie i da sie naprawic ale to tez czasochłonne. Nawet nie wiesz kiedy w miejsce jednej odrosnie druga głowa. Jesli w tym modzie mało jest bugów a jest zainteresowanie to - macie moją zgode na konczenie go :lol: (Tak sie tylko dowartosciowuje czasem cudzym kosztem ;) kto by sie przejmował zdaniem jednego mądrali który wiecej gada jak robi :lol: )
"Chlapnij byle co i pokaż a potem to napraw"
(Wujek dobra rada)
Witam czy można prosić o reupload moda? Linki niestety nie działają:(
Oczywiście, że działają.
Rapsod linki rzeczywiście nie działają. Może sendspace na premiumie zadziała, ale bez niego ani rusz. Jeśli nie wierzysz wystarczy kliknąć w pobierz, wtedy wyświetli się błąd. A na Rapidzie plik został usunięty. Byłbym wdzięczny gdybyś dał rade go udostępnić ponownie.
Z góry dziękuję.
Daje link do Modyfikacji z Biblioteki Modów pod Kingdoms (w pełni sprawny):
Download
1. Za pomocą unpackera (znajduje się w folderze tools) rozpakować katalog ,,teutonic" (uruchomić unpack_all.bat).
Czyli tylko uruchamiam unpack-all.bat pojawia mi się czarne okienko z napisami-zamykam je i pierwszy punkt zrobiony czy trzeba jeszcze jakos ten teutonic rozpakować?
Wypadało by poczekać aż wszystko się rozpakuje. Zamknięcie "czarnego okienka" to zamknięcie unpackera. A on trochę pracuje i nawet na dobrym komputerze to nie jest 30 sekund. Czytaj napisy w tym okienku, już nie pamiętam, ale tam powinno być np: potwierdzenie uruchomienia unpackera, na które trzeba zezwolić (wszystko jest opisane jak to zrobić w tym okienku), dopiero kiedy pojawi się zakończenie pracy, to wtedy zamykasz.Cytat:
Zamieszczone przez Dan Drever
Jak włacze unpackera to pojawia się TO i przez 10 minut nic się nie dzieje.
Wpisz ,,y" i enter. ;) Potem znowu ,,y" (czyli ,,yes").