no właśnie, sam jestem bardzo ciekaw co się dzieje i na kiedy jest planowane wydanie moda?
Wersja do druku
no właśnie, sam jestem bardzo ciekaw co się dzieje i na kiedy jest planowane wydanie moda?
W opisie haeressiarch'a jest link do forum moda . Wystarczy kliknąć i dowiesz się szczegółów .
No właśnie kliknął i nadal nic z tego nie wiem. Dlaczego prace zostały zawieszone, kiedy zostaną wznowione itp itd?
Czy związek Achajski to będzie coś w stylu Miasta-greckie z podstawki?
Patrząc też na minimapke regionów wydaję mi się, że walka koło Egipcjan będzie dość uboga..
Naprawdę wielka szkoda że kwestia moda, który zapowiadał się naprawdę fantastycznie upadła :( Zwłaszcza, że mógł to być ostatni mod pod RTW na taką skalę z racji prawdopodobnej premiery RTW 2 w niedalekiej przyszłości :(
czy to pewne?Cytat:
Zamieszczone przez jokerzbawca
bo jeśli tak, to serce będzie mnie boleć :cry:
RTW 2? Wątpię żeby w ogóle CA myślało o tym, ciekawe czy w ogóle pamiętają, że takowa gra się ukazała. Mnie zadowoliłby fakt, gdyby wydali na nowo dodatki, tak żeby było można grać a nie patrzeć na bugi i nie dokończone myśli.Cytat:
Zamieszczone przez jokerzbawca
Eeeeee tam bez przesady - wątpię aby zapomnieli o tytule, który zdobył chyba największą popularność. Poza tym zrobili MTW 2 robią Shoguna to pewnie i Rome zrobią. Pytanie czy odważą się kiedyś wyjść w czasy po Napoleonie - np "First: Total War" (ehhh... marzenie) ;P
Co do moda no to chyba widać, że sprawa umarła - ani widu ani "słychu" praktycznie zero zainteresowania na angielskim forum tak samo tutaj. Chyba ostatnim wielkim (mam namyśli rozmach a nie wykonanie) modem pod podstawowy RTW byl Roma Surrectum II pozostaje ewentualnie jeszcze czekać na jakieś jego usprawnienia, żeby mod w końcu stał się grywalny a nie tylko Custom Battle.
Straszna szkoda, że tyle fantastycznych pomysłów, które zostały tutaj zaprezentowane okazały się mrzonką :(
Czekamy więc na EB II ale to już pod Medieval. Co do RTW 2 byłbym spokojny - kiedyś zrobią :)
Martwi tendencja, która się wśród twórców gier pojawiła - w zasadzie dają nam nowe/stare gry takie jak Napoleon, który jest w zasadzie tym samym co Empire albo Fallout: New Vegas co pod względem rozgrywki czy graficznie nie różni się od Fallout 3 :(
Sorki za liczne odejścia od tematu ale w zasadzie o czym tu pisać skoro nic nie ma i chyba już nic nie będzie :(
na twc wyczytałem że niebawem ma się pojawić preview kolejnej frakcji.
czyżby temat tego moda był nadal aktualny?
Spokojnie panowie, przy tak wielkiej ilości zaawansowanych zmian, biorąc pod uwagę silnik gry, to musi potrwać ;)