Re: Jaka jest wasza ulubiona kampania ;)
Hmm... to muszę koniecznie pograć potem :D Co do kampanii to tak jak wspominałem Krzyżacka i Krucjat . Jednak najmniej nudzi mi się kampania Brytyjska ... w sumie nie wiem czemu . Ale jakoś kopanie tyłków muzułmanom w Krucjat i rozwalanie Polski Zakonem lub odwrotnie też mi się nudzi ...
Brytyjska
nie ma to jak skopać tyłki anglikom :twisted:
Albo Anglikami kopać tyłki :D
Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Hmm... to muszę koniecznie pograć potem :D Co do kampanii to tak jak wspominałem Krzyżacka i Krucjat . Jednak najmniej nudzi mi się kampania Brytyjska ... w sumie nie wiem czemu . Ale jakoś kopanie tyłków muzułmanom w Krucjat i rozwalanie Polski Zakonem lub odwrotnie też mi się nudzi ...
Mnie tak samo. Brytyjska ma te tereny, realistyke i ta super muze+jednostki. Sam nie wiem co.
Ja tam nie potrafię wytypować ale wybrałem Krzyżacką za Polskę.
Tak, kampania Brytyjska wciąga :)
Kampania Krzyżowców też bardzo klimatyczna, szczególny + za Greckich Ogniomistrzów ;)
Najmniej lubię Amerykańską. Krzyżacka wg. mnie ani nie błyszczy ani nie zraża
Cytat:
Zamieszczone przez Derwish
Tak, kampania Brytyjska wciąga :)
Kampania Krzyżowców też bardzo klimatyczna, szczególny + za Greckich Ogniomistrzów ;)
Najmniej lubię Amerykańską. Krzyżacka wg. mnie ani nie błyszczy ani nie zraża
A teoretycznie powinna błyszczeć bardziej niż inne :P ...
Dlaczego bardziej
? Bo jest polska ?
Mnie najbardziej podchodzi kampania krzyżowców. Jednostki miotające ogniem i wybuchowymi beczkami, unikalne jednostki i bohaterowie. Pozostałe kampanie również są świetne, ale ta przebija wszystkie.
Nr. 1 Krucjaty, niesamowity klimat "Królestwa Niebieskiego" :D Wcześniej grałem Jerozolimą teraz wracam do Gry Antiochią. Znakomite jednostki i bardzo ciekawy okres historyczny. Nr. 2 Brytania, gra Norwegami sprawiała mi dużo satysfakcji, Szkotami z resztą również, tu z kolei klimat "braveharta" :P Nr. 3 Kampania Teutońska, gra zakonem sprawiała mi dużo satysfakcji, może dla tego że jestem fanem krucjat to wszelkie zakony są intrygujące. Gra Polską była wdzięcznym wyzwaniem. I nr. 4 kampania amerykańska, ciekawy, nowy świat, plemiona indiańskie koszone wręcz podczas gry Hiszpanią mimo to również ma swój klimat. Na koniec muszę dodać że każda kampania jest świetna, po prostu każdego kręci coś innego. O ile dobrze pamiętam na "poprzedniej wersji forum" była ta ankieta również zaraz po premierze kilka tygodni i wtedy najlepszy wynik miały Krucjaty ;)