Sam medek ma to coś w sobie. :D :D :D
Wersja do druku
Sam medek ma to coś w sobie. :D :D :D
fajnie i klimatycznie gra sie niemiaszkami w grand campaign mod. w podstawce wszyscysie rzucaja na moszne z kazdej strony i bez powodu... najgorsza jest interwencja maur :shock: ow we florencji... :shock:
Siemka! Medek jest jedyną grą którą mam i w którą gram już od 1 części. Jest tylko jedna mała zagwostka. Odkąd mam Medka II (uprzedzam fakt orginał) nie miałem okazji zagrać po sieci z żywym przeciwnikiem. Odpalałem na neostradzie, kablówce lokalnej i obecnie na necie z UPC za każdym razem info: "błąd logowania". Może robię coś nie tak ale nie jest mi chyba pisane zagrać po sieci :cry:
Sorry że tak wyskakuje ,ale gdzieś na forum wyczytełem ,że pewien forumowicz gra tura=1 rok.Moje pytanie brzmi gdzie można zmieniać długośc trwania tury???
Nie wiem czy ten temat jest od zadawania pytań, ale jest to w pliku descr strat, a dokładniej jest napisane w faq.
Bez spamu - i Krzyżak i Oskar
Jeszcze jedno pytanie.Jak to zapisać??? Bo jak zmieniam w plikach te długości tury to niechce zapisać.Pisze tylko ze plik do odczytu czy coś tam.
PPM na tym pliku -> Właściwości - >odznacz pole "Tylko do odczytu" -> Ok.
Siema,może nie na temat ale nie wiem gdzie napisać,mam pytanie ile GB zajmuje Medieval 2 tw ?Grałem kiedyś w demko a teraz mam zamiar sprawić sobie full v.
Pisze, że 11 gb wolnego miejsca na dysku . U mnie tak pisze :P
P.S Ale pytanie :D
Aha dzięki,sorki za takie pytanie.