Powiedz mi jaki jest sens wpisywania ACN lub Errichto na czarną listę, gdy nawet tego nie zauważą.
Wersja do druku
Powiedz mi jaki jest sens wpisywania ACN lub Errichto na czarną listę, gdy nawet tego nie zauważą.
Choćby dla porządku. Temat o zastach nie jest uzupełniany i jest chaos :D A lepiej żeby było napisane czarno na białym, przez kogo teraz tyle KO stoi, żeby potem nie wracali znowu psuć 8-)
DemonHunter KO stoi już miesiąc... 0 usprawiedliwienia...
chciałbym tutaj głosić jednego gracza którego poprostu mam już dość - mianowicie - DOMEN. Gość jest poprostu śmieszny i powoli zaczyna być żałosny.. Wk 30. Janker MG. Kilka spraw rozstrzygnięte na niekorzyść DOMENA, niestety większość zgłaszana nawet do innych tematów jak kolegium ale niestety według mnie poprawnie rozsądzona przez MG. ostatnia sprawa równiez.
po krótce nadmienie....
Domen grając Maurami próbuje wymieniać się prowincjami z innym sojusznikiem na linni frotu frakcjami. chodzi tutaj o insbruk. razem z Milanem zaatakował Niemcy. niestety jest to linia frontu gdzie toczą się walki i miasto w każdej chwili moze zostać zaatakowane chociaż by przez broniące się Niemcy. Janker jako MG zadecydował że takowa wymiana nie moze nastapić po czym jakże upierdliwym i trującym dupe zrzędzeniu Domena postanawia zrezygnować z funkcji MG bo porpostu ma go już dosć - próbuje go od tego odwieźć - zobaczymy co wyjdzie.
Domen ma jednak w dupie ogólnie przyjęte zasady i decyzje MG tym samym nie ma zamiaru do nieczego się reflektować i dalej chce grać na swoich zasadach.
link do tematu MG. Ostatnia sprawa może 2 ost. strony.
viewtopic.php?f=337&t=7666&p=250721#p250721
Chciałbym zaproponować Pitera.
Jak tylko mu zapachniało odejść z KO, to olał wszystko i taka wko31 stoi tydzień tylko przez niego. Miast dać hasło chociażby Blackhandowi, to nie...
Wpisanie byłoby za egoizm, lekceważenie nam okazane.
Technicznie rzecz biorąc, on sam mi wczoraj dał hasło, nie na moją prośbę. Jednak zgadzam się, trochę nas wszystkich olał.
Bo mu napisałem, żeby to zrobił. A napisałem to 5 dni temu.
Aha. No tak, mogłem się domyśleć.
Sorry, ze tak dlugo, ale nie moglismy dojsc do porozumienia.
Piter zostaje wpisany na CL.
Aż nie wiem jak zacząć, może zacznę od początku.
Nie chciałbym się tutaj tłumaczyć bo i tak nie ma to specjalnego sensu, okazałem się strasznym hipokrytą, zrobiłem to co potępiałem u innych(czyt. Zostawiłem KO bez słowa wyjaśnienia). Napiszę tylko, że opuściłem KO z kilku powodów, min. przeprowadzka, później byłem w szpitalu i miałem trochę problemów. Niestety kiedy już wszystko wróciło do normy jakoś nie potrafiłem się zebrać, żeby tu napisać i przeprosić za swoje gówniarstwo. Najważniejsze, nie traktujcie tego jako próby wytłumaczenie siebie i oczyszczenia ze wszystkich zarzutów. Chciałbym tutaj PRZEPROSIĆ wszystkich graczy KO, zwłaszcza tych którzy przez moje zachowanie musieli kończyć jakąś kampanię. Na koniec chce jeszcze dodać, że nie zamierzam ponownie grać w KO i zgłaszam sam siebie na czarną listę, bo dziwnym trafem ciągle nie widnieje tam mój Nick. To by było na tyle, jeszcze raz przepraszam, zwłaszcza tych, z którymi często rozmawiałem (choćby na gg) min. Domena, Zachara, Adiego, Jankera i innych.