Właśnie w tym pasku na górze wybierz kampanię w jaką zamierzasz grać. Wszystko.
Wersja do druku
Właśnie w tym pasku na górze wybierz kampanię w jaką zamierzasz grać. Wszystko.
Salvo a wiesz może w czym jest problem a chodzi o te mody darthmod do napoleona wczoraj grałem i było ok zapisałem, dziś włączam grę chcę zrobić wczytanie i gra mnie wywala do pulpitu z informacja że gra napoleon przestała działać?? nawet jak chce włączyć nową kampanie to mnie wywala i nie wiem o co chodzi, przecież wczoraj grałem i było ok a dzis już nie?? nawet odinstalowałem moda i jeszcze raz zainstalowałem i wywala mnie do pulpitu jak chce uruchomić kampanię.
Nie mam Napoleona, ale w Empire żeby zagrać w zapisaną kampanię należy wcześniej ją zaznaczyć w opcjach kampanii. Pisałem o tym :P
Ale ja nie mam żadnych zapisanych gier w empire po prostu jak odpalam darthmod jaki mam na pulpicie duszę play i tyle i wszystko się włącza ale nie mam dzwięku. A co Napoleona to po prostu jak chce zacząć nowa kampanie czy wczytać grę to wychodzi do pulpitu że gra napoleon napotkała błąd choć wczoraj wszystko było ok
Hmm...w opcjach (na górze) w Empire nie masz nic z dźwiękiem? Może dodaj w opcjach (w oknie) DarthSounds?
No właśnie, a nie ma w Napku takiego samego systemu jak w Empire (wybieranie kampanii przed odpaleniem gry).
jak w shogunie 2 zmienić liczebność odziałow(posiadam pack file menange)
Znajdź unit, lub units_stats. Pewnie coś takiego. Jak nie to daj znać, poszukam na TWC :D
wiem czego szukać tylko nie wiem jaki plik otworzyć ;)
Najaktualniejsze tabele znajdziesz w najnowszym packu patch (przynajmniej tak to dotychczas działałao) ;)
Daj znać :)
No niestety nie mogę tego nigdzie znaleźć.