Wstaw link do swojego postu a ja go przeniosę do posta nr 1. ;)
Wersja do druku
Wstaw link do swojego postu a ja go przeniosę do posta nr 1. ;)
Ahaś. Miło to słyszeć. Dzisiaj w nocy, a najpóźniej jutro dokończę plik event_stings i załączę link;)
Rage of Dark Gods: Battle for the Empire ver. 1.5.1
Link do częściowego spolszczenia moda i instrukcja instalacji są na stronie 1 w poście nr 1 w tym temacie.
Jeśli ktoś korzystający z obecnej wersji zauważy błąd proszę śmiało pisać.
Dzięki bardzo Coolecka, także pobierajcie spolszczenie z linku w poście nr 1 i grajcie.
to dziś zainstaluje i po testuje :)
mam 2 pytania do bardziej obeznanych w temacie modów:
czy sejwy z kampanii angielskich będę kompatybilne?
czy polskie tłumaczenie jeśli nie jest ukończone może wpłynąć na pogorszenie stabilności?
Coolecka - naprawdę kawał dobrej roboty i czekamy na więcej :)
Savy powinny działać. Jak spolszczenie nie ma błędów to będzie ok. Patrz na logi ew. ctd nie muszą być związane ze spolszczeniem. Na angielskiej wersji tez wywala czasami.
Edit: Mnie spolszczenie Collecki działa na Gigantusie. Porządna robota pograłem kilkanaście tur. Na razie zero problemów i oby tak dalej.
Dodano opisy i nazwy budynków. :)
Obecnie tłumaczone są jednostki.
Lista już przetłumaczonych:
-Mroczne Elfy znane jako Druchii
-Wysokie Elfy znane jako Asur
-Sylvania, kraina wampirów oraz ich nieumarłych sług
-Orki i Gobliny
-Krasnoludy
-Krasnoludy Chaosu
-Nocne Gobliny
-Zwierzoludzie
Dziękuję bardzo Koledze za tłumaczenie. Potestuję po zakupie nowego monitora w tygodniu.
Choroba zawitała i była przerwa, ale teraz mogę działać na nowo :D Im więcej ludzi sprawdza spolszczenie tym lepiej. Zapewne jeszcze będzie z miesiąc pracy to starczy czasu na testowanie :D Post wyżej będę edytował jak skończę każdą z frakcji.