Miał ktoś taki problem z jakimkolwiek modem?
Wersja do druku
Miał ktoś taki problem z jakimkolwiek modem?
Na TA też masz RR/RC?
Sprawdzałeś instalację Medka? Najlepiej przeinstaluj mimo wszystko.
W TATW działo się tak samo od patcha 1.3 bez RR/RC, 2-3 razy przeinstalowywałem Medka i niestety nic nie to nie dawało. Dodam że ma XP HE i nawet po formatowaniu, pierwszą instalowaną grą był Medieval (oczywiście z dodatkiem i patch'em 1.5).
edit:Podczas działania FILE_TASK zdążyłem zrobić screen'a
http://img684.imageshack.us/img684/1139/filetask.th.jpg
instalacja modów wszystko fajnie ale jak je potem odinstalować :?:
//już nie ważne
Witam! Na modach się nie znam więc proszę o wyrozumiałośc.Otóż mam pewien problem , a mianowicie zainstalowałem SS 6.0 1 i 2cz oraz patch 6.1. Próbowałem grę odpalic przez plik Stainless_Steel_Kingdoms ale nic nie działało. Pisało że nie można otworzyc pliku kingdoms.exe (odrazu mówię że mam M2TW bez Kingdoms , a w bibliotece modów pisało że mod jest na M2TW), tak więc zmieniłem nazwę pliku na w/w.Odpaliłem grę i coś takiego mi wyskoczyło http://img214.imageshack.us/i/badw.png/.Proszę o szybką odpowiedź bo bardzo napaliłem się na tego moda.
Trzeba mieć dodatek Kingdoms aby ten mod ci działał (ogólnie większość modów chodzi na Kingdoms).
No to utknąłem. Wie ktoś jak zainstalować mod Anno Domini?
EDIT: Zrobione. Mod jest jednak cienki...wyskakiwały mi wszędzie puste białe okienka. Odinstalowałem go i pomieszał mi w plikach. Nie mogę uruchomić w podstawce normalnej kampanii! Nie polecam moda nikomu.
Problem chyba rozwiązany, trzeba wyłączyć pomoc komputera przy rozpoczynaniu kampanii.
Niestety, nie pomogło. Ale zrobię wkrótce reinstall. A może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób zainstalować Stainless Stel. Ściągłem z biblioteki modów wszystkie cztery części i co teraz. Rozpakować do folderu Medievala? Jeśli tak to w jaki sposób później ściągać patche?
mam pytanie, jak Zainstalowac DLV? Mam werasje 6.0 6.1 nigdzie nie moge znaleźc no to sicgalem 6.2 i tam pisze zeby czegos nie robic podczas isntalacji ale nie rozumiem ;/ powiedzcie jak mam zaisntalowac DLV ;/;