Dzięki za informacje, linki naprawione.
Wersja do druku
Dzięki za informacje, linki naprawione.
1) "integralność plików"Cytat:
Zamieszczone przez Kronux
2) PEŁNY FIZYCZNY GRUNTOWNY skan dysku twardego z opcją autonaprawy
3) MEMTEST
4) Jakii antywirus? tryb gier? komunikaty - poziom?
5) ile miejsca wolnego na twardzielu, jakie ustawienia RAM wirtualnego ((= pliku wymiany = pliku stronicowania)) ?
6) odinstaluj zbędne programy, oczyść dysk
7) patrz: viewtopic.php?f=368&t=12080&hilit=mod+kt%C3%B3ry+d zia%C5%82a
===========
Tyle na początek.
Podaj parametry grafiki, RAM, RAM wirtualny, instalowałeś coś ostatnio? Jakieś zmiany wprowadzałeś?
Jak masz klasycznego twardziela (NIE SSD) zdefragmentuj go
Dlaczego w pobieraniu jest w "part 4" part 5 a w "part 5" part 2 ?
Dzięki, już poprawiłem.
I znowu ja. Czy to normalne że kampania jest w dwóch językach jednocześnie? Na wpół PL i druga połowa ENG? Czy ta kampania druga gdzie jest dużo krajów do wyboru do wybierania jest dobrze wg was zbalansowana? Nie za dużo tych jednostek do wyboru ? Albo jednostka altylerii zawsze tam miala parenascie a tu 85 czy 75 ?
Tak. Pack tekstowy pokrywa pewnie tylko to co zmieniali, dlatego reszta jestpo naszemu.
N:TW to mod pod multi. Balans zawsze mieli świetny (tyle, że głównie chodzi o multi).
Mam pewien problem. Po włączeniu moda w wersji 3.0 w bitwie gracza nie mam nazw jednostek. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Zmień język gry na angielski. Może też pomoże usunięcie local_pl_patch.pack i local_pl.pack
My lock packa usunąłem i wszystko działa. Dzięki Ensis za pomoc.
Na steamie możesz język zmienić, ściągnie Ci się wtedy odpowiedni lock. Jedynie angielski jest instalowany z płyty.