OK
Wersja do druku
OK
Avasil, sprawdź czy możesz moderować. Temat z wolnymi nacjami należy teraz do ciebie :twisted:
Uważam, że tak nie powinno się robić.Cytat:
Sprawa dla Kolegium.
Chodzi o wstawianie do armii kupców i stawianiu tej armii na jakimś surowcu. Nie ma o tym nic w regulaminie, więc nie wiadomo czy to jest przewinienie czy jednak w pełni dozwolony ruch.
Nie mam możliwości edycji cudzych postów z tego co widzę ani zamykania tematów, może trzeba mi dać moderatora konkretnie działu Medieval II?
Poczekaj troche Avasil, bo ja do końca nie jestem z tym obeznany, Amrod się tym zajmie.
Tak dla jasności, za kolejny już offtopic w temacie kolejki jednej z KO, wstawiłem osta Domenowi i Mefistowi. Dla tego drugiego oznacza to ban stały, ale w takich wypadkach głosują moderatorzy i pewnie skończy się na miesięcznym banie czasowym.
viewtopic.php?f=3&t=9452&start=260#p277355
Zgadzacie się z moją interpretacją? Bo Domen się domaga uzasadnienia... to powyżej to oczywiście tylko moje zdanie.
Proponuje powołać Adiego do kolegium. Co wy na to?
ja się nie zgadzam. Nie widzę z obecnie grających nikogo na to miejsce.a co do uzasadnienia to podpisuję się pod Twoją
Własnie Avasil, rozumiem że jako opiekun działu przejmujesz obowiązki przewodniczącego kolegium? Ja się tego niestety nie podejmuje. Niech taka niepisaną tradycja będzie, że przewodniczącym zostaje każdorazowo opiekun działu.
Także jak coś, to kop się z koniem:
viewtopic.php?f=3&t=9452&start=260#p277397
Choć ogólnie nie polecam :lol:
Tak btw, co w tej instrukcji jest takiego napisane? Mnie się wydaje, że to ma po prostu ułatwić poruszanie się ( to wsadzenie kupców do armii ), żeby robić jeden ruch, a nie każdą jednostką z osobna - a nie wskazywać i sankcjonować cwaniackie zagrywki.
Avasil co uważasz na temat powołania Popa i ACNa do kolegium?
W sumie CzemuNie.
Popa za dobrze nie znam, ale skoro jest dobra opinia, to jak najbardziej.
a ja potwierdzam poparcie dla tych Panów z wcześniejszej rozmowy z Maratem