Była dostepna ze wzgledu na prace nad obecnym stylem. Proszę o cierpliwosc wersja oznaczona numerkiem 2 jest w drodze. :)Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Wersja do druku
Była dostepna ze wzgledu na prace nad obecnym stylem. Proszę o cierpliwosc wersja oznaczona numerkiem 2 jest w drodze. :)Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Trochę za krótko się przyglądałem i siedziałem ostatnio, żebym mógł ocenić jak wygląda od strony technicznej.
Jednak wizualnie jest super. Początkowo wydaje się mniej czytelne, ale ze względu na przyzwyczajenie. Sądzę że za parę dni będzie bardziej czytelne od poprzedniej wersji. Ta jest bardziej nowoczesna i przypomina inne fora TW np. TWC i totalwar.org. Wydaje się większe jako serwis.
Przywykłem do poprzedniej, słodko-ciemnej wersji z jakże swojskimi rycerzami z Europy hehe. No wygląd rzecz względna zapewne da się przyzwyczaić. Jednak jakby było ciut ciut ciemniej było by chyba lepiej. Jak dłużej posiedzę to z edytuje posta i popisze szerzej.
v2 forum różni się diametralnie. Nie chce zdradzać więcej szczegółów, ale może jeszcze dzisiaj zostanie wrzucony nowy styl. Poprawiłem sporo rzeczy, na dole forum od v2 będzie numer wersji forum i changelog, będe umieszczał w tym temacie w pierwszym poście Obiego. Usprawni to znacznie prace nad forum i pozwoli informować Was o nowościach.
Sam nowy wygląd zły nie jest, ale mam takie dwa zastrzeżenia (nie czytałem tego tematu od początku więc przepraszam jeśli powtórzę się po kimś):
- brak legendy ze znaczeniem ikonek przy tematach, gdyby nie dodatkowy znacznik przy temacie o nowym wpisie, przy pierwszej wizycie po weekendzie miałbym spory problem z odnalezieniem się na forum,[/*:m:571p14ys]
- nie działa opcja "Oznacz jako przeczytane", a z doświadczenia wiem, że jest ona bardzo przydatna.[/*:m:571p14ys]
Wersja 2.0 została wdrożona, proszę odświeżyć przeglądarki. :)
Teraz jest świetnie, lepiej niż z tym co poprzednio (z tymi rycerzami).
Przygotowuje mała niespodziankę dla fanów stylu za czasów Fraqa. Nie powiem o który styl chodzi. :) Także postaram się poszerzyć Wam wybór.
Jest ktoś oprócz mnie kto też nie może zmienić wyglądu na stary?
Ja też nie mogę, ale coś tam Obi Wan napisał że to zostanie zmienione już niedługo.