Re: Sytuacje interesujące i zabawne
Zas ja mialem(mam) chyba najdluzszy "dzihad" :lol: :lol:
Zajalem Krolestwem Polskim Konstantynopol.A tutaj Mongoly ze trza niewiernych tluc :!: Zwolali jeszcze Egipt i na wojenke ruszyli...Przeszli ladnie Azje Mniejsza i staneli nad polaczeniem ladowym z Europa :lol: (ktos zle zaparkowal stateczki ;) ),no to moze drugie bedzie czynne :?: ...tez satki stoja ;) :lol: .
Wiec sie chlopaki zawrocili na pietach i ida na :shock: okolo M.Czarnego :lol: .Ale ze tam na stepach juz bialo-czerwono a Jihady i Krucjaty nie walcza "w drodze" tylko ida do celu...a ze mosty sa zablokowane przez wojsko to sie misja lekko oddala :lol: ...widziano ich cos w okolicach Moskwy :mrgreen: :mrgreen:
Jeszcze trzy lata i bedzie okragle 100 :!: lat :!:
Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Zas ja mialem(mam) chyba najdluzszy "dzihad" :lol: :lol:
Zajalem Krolestwem Polskim Konstantynopol.A tutaj Mongoly ze trza niewiernych tluc :!: Zwolali jeszcze Egipt i na wojenke ruszyli...Przeszli ladnie Azje Mniejsza i staneli nad polaczeniem ladowym z Europa :lol: (ktos zle zaparkowal stateczki ;) ),no to moze drugie bedzie czynne :?: ...tez satki stoja ;) :lol: .
Wiec sie chlopaki zawrocili na pietach i ida na :shock: okolo M.Czarnego :lol: .Ale ze tam na stepach juz bialo-czerwono a Jihady i Krucjaty nie walcza "w drodze" tylko ida do celu...a ze mosty sa zablokowane przez wojsko to sie misja lekko oddala :lol: ...widziano ich cos w okolicach Moskwy :mrgreen: :mrgreen:
Jeszcze trzy lata i bedzie okragle 100 :!: lat :!:
Grasz na modzie...?
Krucjata/Dżihad z braku efektów upada po 20-30 turach maksymalnie... Więc ciut niemożliwe.
Sam jestem w szoku :shock: bo laza jak nawiedzeni po tej Mapie :lol:
Jedyny mod jaki mam to LOTR wiec przyczyna techniczna chyba odpada(nie znam sie na tym) ;)
P.S.Tak czy inaczej trza ich skierowac do Allaha ;) :evil: :evil:
Hmm... długo trwa u Ciebie "dzihad". Najwyraźniej czekają aż ich połaskoczesz wojskami. Moim zdaniem wtedy upadnie. ;)
Ci muzułmanie muszą naprawdę kochać swojego Boga,wkońcu nikt bez powodu nie przechodzi na piechotę połowy świata hehe 8-) Najdłuższy dzihad u mnie trwał ok 20 lat.
No właśnie, niemożliwe, że ten dżihad aż tyle trwa. U mnie jak u kolegi wyżej trwa najwyżej 20 tur, lub troszke więcej . Napewno masz coś w plikach pomieszane bo to jest niemożliwe przecież :roll: Wtedy nawet generał prowadzący armię dżihadu, by umarł nie ?
A mody zmieniają pliki. Jak na mój gust celowanie w pliki jest trafniejsze - jak zmieniasz parę linijek to raczej to trudno nazwać modem.
Ale te pliki bywają bardzo gęsto.
Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Ja miałem w jakim 1180 roku agenta "Zygmunt z Warszawy" A nie miałem miasta Warszawy ;)
Kiedyś (czysty Medieval 1.3) miałem bodaj szpiega o nazwisku Bolesław Chrobry.
Ciekawsza sytucja jeszcze gdy nie było patcha 1.2 (dawne czasy...) - po udanej krucjacie Francją wyprowadziłem armię z Jerozolimy, gdzie pozostał tylko generał, a wszyscy krzyżowcy zbuntowali się i ruszyli do jednego z buntowniczych miast, gdzie połączyli się z garnizonem... pod nazwą Arabskich rebeliantów :D