ja dalej walcze z drugim partem na torrentach.. 63% i raz leci 5kb/s raz 250kb/s..
Wersja do druku
ja dalej walcze z drugim partem na torrentach.. 63% i raz leci 5kb/s raz 250kb/s..
U mnie jeszcze godzinka ale przydałoby się Medievala podstawke zainstalować :lol:
Nie mieć zainstalowanego medievala? Grzeszysz :D Stosunki z Papiestwem pewnie kiepskie co? :P
K.....A nie udao się :evil:
ja rozegrałem kilka własnych bitew i będę się zabierał za kampanie
No ale mów, jak wrażenia, choćby z bitew? Jak ai, jak sie prezentują jednostki itd. Jestem straszliwie ciekaw , a moje pobieranie spadło do 20 kb. ;P
Jednostki a przynajmniej te które miałem przyjemność na razie zobaczyć wyglądają świetnie, nie znam się zbytnia no historii więc nie będę czepiał się szczególików.
Co do AI, no cóż cudów sie nie spodziewajcie w końcu komputer to komputer, troszke brakuje możliwości stworzenia żółwia przez legionistów, chociaż mi to zbytnia nie przeszkadza ( gram kartaginą ). I po raz kolejny brakuje tej siły przebicia kawalerii która była w Romie. Ale to można poprawić :)
Co do Falangi ta spisuje się całkiem nieźle ale bywają z nią problemy:
Komputer sterując falangitami na siłe dąży do bliskiego starcia co jest dość irytujące, ale na kilka bitew rozegranych zdarzyło mi się to tylko raz.
No teraz to już nie mogę się doczekać, oczywiście musze zagrać Rzymem najpierw :D
Właśnie rozegrałem bitwe oblężenie w charakterze obrońcy.
Tutaj niestety jest niezbyt dobrze:
łucznicy na murach ustawiają się w formacji początkowej ( zwykły czworobok ) Możemy sobie rozciągać szereg, nic to nie daje..
Dodatkowo łucznicy mają spory problem z wystrzeleniem nawet jeśli wróg spokojnie maszeruje obok murów.
Tutaj niestety potrzebny jest patch, łatka cokolwiek.
Całkiem możliwe że ten problem występuje tylko w custom battle.
Kampanię będę miał okazje wypróbować dopiero jutro
Custom battle chodzi wam bez problemu? Mnie na pulpit wywala