Re: Submod muzyczny do BC 6.3
Po kliknięciu w "Pobierz"
.
.
Informacja
Plik: smw.zip
Serwer: zajęty.
Przyczyna: wszystkie sloty są aktualnie zajęte przez użytkowników premium.
Spróbuj za chwilę lub pobierz ten plik z serwera Premium wybierając jedną z poniższych metod:
(tu podają by za sms lub by wykupić konto premium za 9.99 zł)
Niestety, musisz czekać. Próbowałem wrzucać na inne serwery, ale mi ciągle zrywa przesyłanie i ledwo tu wgrałem. Na innych też często jest ograniczenie do 100 MB.
Poczekam, spróbuję przez noc zobaczyć czy dalej zajęte.
Próbuję od 3 dni o różnych porach dnia i nocy, wciąż serwery zajęte.
W takim razie spróbuję wieczorem wrzucić na inny serwer, choć jak teraz sprawdziłem to mi ściąga.
Potwierdzam, serwer dalej zajęty.
Koledzy nie wiem czemu macie taki problem ze ściagnięciem, u mnie owszem pojawił sie komunikat ze serwery zajete i bym spróbował premium, ale po jakis 5 minutach znów spróbowalem zaatakować, odświezając stronę i zaczął pobierać. Więc może co jakiś czas próbujcie odświeżyć i może wskoczycie w kolejke do pobrania. Albo mialem mega fuksa że udało mi sie wbić i pobrać bo nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć. Pozdro dla upartych :-)
Ja mam dodatkowe pytanie o kolejnosci wgrywania: mianowicie wgralem ten submod muzyczny+ pobralem i wgrałem ten dodatkowy co było wskazane że nalezy go wgrać gdy sie gra na innych submodach, ale do tego pobrałem jeszcze spolszczenie uaktualnienie z listopada i wgrałem je na końcu. Czy kolejność prawidłowa i czy wogóle w tym przypadku spolszczenie musi byc wgrywane na koncu czy równie dobrze mogłem wgrac je przed tymi dotyczącymi submoda muzycznego.
Dzięki za info.
Kolejność wgrywania spolszczenia nie ma nic wspólnego instalowaniem świetnego submoda muzycznego od wino.
Podobno jestem uparty i wchodzę i próbuję codziennie ściągnąć tego submoda z podanego servera ale co ja na to poradzę, że po prostu się nie da... Zajęte i tyle.
Próbuję wgrać na 4shared.com.
@krzych: co do mojego submoda to chyba jedynym plikiem, jaki jest w moim submodzie i może być też w innych to export_descr_unit.txt. Z resztą ja sam wziąłem ten plik nie z czystego BC, a ten, który zawiera nowe statystyki jednostek.