Cenna uwaga, dzięki. Rzucę na to okiem.
Wersja do druku
Cenna uwaga, dzięki. Rzucę na to okiem.
To wioska Visby ;) Czekamy na łatke :DCytat:
Zamieszczone przez Grost
P.S Czy mi się wydaje, czy papież jest nieśmiertelny ? :D Dziad nie chce umrzeć...
Popatrz na screena tutaj http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...rt=160#p245807Cytat:
Zamieszczone przez Lotharius
Papa ma 90 lat. Mam późniejszego screena gdzie ma 100 lat :) mam też screena na którym gienek albo papa ma 103 lata :)
Od wczoraj ciągle wyskakuje mi błąd Total War Napotka... wie ktoś co mi może pomóc ?
p.S Sorry że cały czas zawracam głowe ;)
Przepraszam za DP, ale sprawa jest dość poważna, wojna z Kipczakami jest niemożliwa, gdyż przed każdą bitwą wyskakuje błąd Total War napotka...tak samo często wyskakuje ten błąd przy zmianie tury. To znaczaco utrudnia gre !
Sry, że dopiero teraz odpisuje. Jak możesz sprawdź czy w Custom Battle bitwy przeciwko Kipczakom działają. Czy wywala każdą bitwę przeciwko tej nacji ? Czy tylko jedną konkretną ? Jaki jest skład armii ? I jak możesz podrzuć loga :)
Witajcie, dopiero co ściągnąłem moda i zadowolony próbuje kampanie uruchomić a tu się nie da.. Ściągnołem MXL i 2 patche co są w temacie z linkami, jak wybieram nową kampanię to pokazuję się klepsydra na myszce i nic się dalej nie dzieje nie można nic zrobić. Dodam ze oprócz tego moda mam jeszcze 1 moda co zmienia polskie jednostki w kampani teutonic i on oprócz folderu mods podmieniał też coś w głównej dacie może tu jest problem :roll: Edit zrobiłem reinstalacje medka i nadal to samo. :cry: :evil:
Edit 2: Już działa, wystarczyło trochę poczekać :D :roll: Fajny Mod czegoś takiego szukałem, te jednostki Trashing_mad'a :roll:
Już sobie poradziłem z problem, sam zniknął ;)
P.S A faktycznie, Serbia piekielnie przepakowana...jakaś instrukcja co moge sobie podmienić w plikach ? :)
Tak, ten problem miał już ktoś wcześniej i odpowiedziałem, że po prostu trzeba poczekać :D Wiele modów ma to do siebie, że za pierwszym odpaleniem odtwarzają pewne pliki i stąd taki długi okres wczytywania :D Jak pograsz to podziel się tym co Ci się podoba, a co nie :)Cytat:
Zamieszczone przez Juras
Kurcze, u mnie Serbia taka potężna nie jest i trzyma się raczej historycznych granic, ale pewnie za trochę tur to się zmieni ;DCytat:
Zamieszczone przez Lotharius
Co do osłabienia Serbii to wejdź w MXL/data/world/maps/campaign/imperial_campaign i otwórz plik descr_strat.
Znajdź wpis frakcji "Saxons", a następnie zmniejsz denari z 20000 na 10000, a denari_kings_purse z 2000 na 1000. Raczej mocno to Serbów osłabi ;)
P.S Tutaj mapa Serbii u szczytu jej potęgi ; P
http://pulse.sm-art.info/wp-content/..._car_dusan.GIF
Zacząłem kampanie i powtórka z rozrywki, Serbia w kilka tur podbiła Węgry i wjechała mi w Polske 3 PEŁNYMI armiami :D
P.S Jak to zrobie, bede musiał grać kampanie od nowa ?