Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon
To już nie chodzi o samo odwzorowanie postaci, lecz o rozpoczęcie wątku Ciri w 3 i ostatniej części gry, co było by bezsensowne. Zabieg ten miałby na celu jedynie marketing oraz zachęcenie większej liczby osób do zakupu książek zwłaszcza za granicą :)
Bo ja wiem, czy musieliby rozwijać jej wątek? Przecież w "Dwójce" było nawiązanie do Borcha Trzy Kawki i nie było żadnego questa o spotkaniu po latach czy o złotym smoku. Ot takie wspomnienie dawnego znajomego poprzez... (jeśli ktoś nie grał, niech nie zagląda w spoiler!)
[spoiler:21v76w38]... poprzez córkę Borcha - Saskię[/spoiler:21v76w38]
Grałem tylko w pierwszą część i nie wiem jak dalej rozwija się fabuła i czy Ciri by tam pasowała. Piszę tylko swoje przemyślenia i pomysły, które ja na pewno bym gdzieś umieścił dla moje własnej satysfakcji :D
Cytat:
Tak jak w pamiętnym Gothicu da się ukraść obywatelom dobra, ale ci nie pozostaną dłużni i doniosą na nas straży miejskiej. A ta nie będzie się z bohaterem obchodzić łagodnie...
No w końcu!
Do tego ogólnie fajno, choć jak Volomir zauważył od błędnych decyzji się nie ustrzegli ;)
Wychodzi z czyim zdaniem REDzi sie liczą 8-) To co mam przekazać twórcom? :P
No niech Ci będzie, po dwóch grach muszę oddać komuś monopol :D
Oby to skakanie jakoś logicznie zrobili, żeby nie było akcji typu = skaczesz ==> biegniesz szybciej.
36 zakończeń hmmm... nieźle :D
36 zakończeń, ja już miałem problem przy zdobyciu wszystkich 16 zakończeń w Wiedźminie 2 a co dopiero teraz mnie będzie czekać w W3 XD
Z tymi zakonczeniami to smiesznie jest zawsze... dajmy na to dokonujemy 4 ważnych wborów i już mamy pare posklejanych kombinacji i pare zakonczeń.