Dam post nie na temat... i w ogóle to wykaże się debilozą za przeproszeniem... ale możecie mi wyjaśnić dlaczego w medku tak ciężko się rozstawia wojsko w mieście!? zawsze chciałem to wiedzieć... i nigdy nie zapytałem :D
Wersja do druku
Dam post nie na temat... i w ogóle to wykaże się debilozą za przeproszeniem... ale możecie mi wyjaśnić dlaczego w medku tak ciężko się rozstawia wojsko w mieście!? zawsze chciałem to wiedzieć... i nigdy nie zapytałem :D
Cholera wie, w ogóle bitwy w miastach/zamkach są męczące, tak jak rozstawianie. A już chodzenie po murach to woła o pomstę do nieba.
Taaa..... buguje się gówno...
Panie Luqass, drugi post całkowicie nie na temat się ogranicz z takimi postami, tu się dyskutuje o megasubmodzie, nie ogólnie o Medku itp.
Ale nie trafiłem do sedna sprawy :P może da się to jakoś naprawić? albo chociaż trochę polepszyć tę rozstawianie?? jeżeli tak to moglibyście to w megasubmodzie dodać :) (ale ja głupoty pier*ole ;_;)
My nie cudotwórcy, to wynika z silnika gry nie przeskoczymy tego.
A w rome działa dobrze :P to chyba ten sam silnik ?
Nie całkowicie inny silnik gry ma Rome i Medieval.
Hmm to w takim razie strasznie podobny :P
W poście nr 1 dodałem patch z 15.03.2013 od Mietka77 do megasubmoda, naprawia on działanie klasztorów poprawa zdrowia i dowodzenia generałów w prowincjach z klasztorami, muszą tam byćminimum 3 tury, poprawia nominacje arcybiskupie dla kapłanów, nominacje patriarchów prawosławnych i inne bonusy dla generałów. W kolejnej wersji megasubmoda, będą zawarte wszystkie patche, descr_mount od Miśka1205 raczej spowolniona szarża od Miśka1205 i podrasowane dochody (sakiewka króla) i startowa kasa dla Mongołów, za szybko bankrutują obecnie. Będzie też raczej przesunięcie braci dobrzyńskich na II poziom Kaplicy zamkowej (oraz raczej będą od 1216 roku zgodnie z sugestią Mietka77, ale nad tym jeszcze się zastanawiam) oraz nieznacznie podrasowanie pieszej drużyny książęcej jako łuczników.