Re: Submod Divide and Conquer wersja pod TA. 3.2
Proszę pomóżcie!!!
Mianowicie mam problem z Divide and Conquer.
Instaluję na folder c\programyfiles\SEGA\MedievalIITotalWar\mods\Third _Age3.
Moim problemem jest to że jak włączam kampanię to się ładuje i pod koniec się wyłącza nie wyskakuje żaden błąd na necie pisało że patch 1.1 to jest ten Hotfix 1 bo nie wiem proszę o pomoc!! Mam Windows Vista Home Basic.
Najbardziej proszę o pomoc Aravena, ale jak ktoś wie to proszę pomóc zależy mi na kampanii Shadow of Mirkwood :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Tu masz link: viewtopic.php?f=366&t=14582
Zajrzyj tam.
Wcześniej była tylko duża mapka, obecnie jest wersja beta submoda, duża mapka + wiele nowych frakcji. W poście nr 1 opis instalacji masz.
Dzięki Araven chyba zadziałało jeszcze sprawdzę jak zadziała zagramy w multi??
Nie pisz posta pod postem, jest opcja edytuj.
Dzięki, ale nie gram w multi ani hot-seat.
Możesz mi powiedzieć co mam z tamtąd pobrać bo pobrałem patch 2.0 i hotfixa ale nadal nic mam wersję beta 1.84GB pobrałem też patcha 1.1 ale nadal jest 1.0.
Z góry dzięki za odpowiedź
Ja na początku zainstalowałem tez MOS'A 1.5 czy to coś zmienia
:?: :?:
Wczoraj wskazałem Ci właściwy link i temat o DaC. Czemu piszesz ponownie tutaj??????
DaC instalujesz na czyste TATW 3.2.
Nie na MOS.
Można mieć MOS, ale po instalacji Mos zmień nazwę katalogu z Third_Age_3 na np. Third_Age_3MOS.
Potem zainstaluj czyste TATW i do katalogu TATW instalujesz DaC. Potem patch 2 do katalogu z TATW i fix do patcha 2 do katalogu z TATW.
Wszystko masz opisane na TWC i w pierwszym poście tematu jaki wskazałem wczoraj, czyli tu: viewtopic.php?f=366&t=14582