Re: Cezar w Galii - minikampania
Jakby mapa kampanii miała być tak złożona, to jedna rozgrywka trwałaby 1000 tur, a nie 300, nie każdy ma na to czas. ;) Mnie osobiście nowa mapa przypomina strasznie Napoleona, oby pod względem jakości rozgrywki też był podobny skok...
btw, fajny ficzer z tą rekrutacją wojsk na terenach państw klienckich - mam nadzieję, że będą to wojska regionalne, a nie np. legioniści na terenach galijskiego plemienia...
Cena tego dlc przestała mi już tak bardzo przeszkadzać, bo traktuje go jak 2 mniejsze:
- Pakiet Galijski za 7,49€
- Mini kampanie Cezara, też za 7,49€
Czy ci dodatkowi najemnicy będą dostępni w dużej kampanii, czy tylko w mini?
Będą też w dużej kampanii.
cena promocyjna przesunięta na steamie do 17 grudnia czy to znaczy, ze z minikampanią też mają problemy i nie udostepnią jej 12 grudnia??
Hi all,
Just a heads up to let you know that we’ve pushed back the release of the Caesar in Gaul Campaign Pack slightly to Tuesday 17th December in order to give us a bit more time to squeeze in some additions to the accompanying patch. The good news is that the extra changes we’re squeezing in will have a knock-on benefit to the main game, so even if you don’t purchase the DLC you’ll still see improvements.
Patch 8 will be hitting at the same time as the Caesar in Gaul DLC and as well as activating the DLC will bring with it some improvements, including:
• Technical and performance issue updates including crash fixes.
• New culture system – culture no longer works on 100%-0%, instead aiming to achieve an equilibrium between the cultures present in a province, relative to their respective culture points.
• Additional AI fixes.
• The Post-battle loading screens for Custom/ Multiplayer battles are now interactive, after load so the player can see kills/losses of other armies in battle.
As Caesar in Gaul has moved back slightly, the patch after it is going to go into Public Beta quite soon. We plan to put Patch 8.1 into open beta 48 hours after launch of Caesar in Gaul, which will bring additional improvements to the main game, including:
• Improvements to siege artillery using flaming projectiles appropriately (when attacking walls and towers).
• Additional fixes to AI and pathfinding.
• Fixes to issues with AI’s interaction with walls in siege battles, enabling a more effective use of siege towers and ladders.
Thanks for being patient,
Craig
Wszystko jasne.
Cytat:
Zamieszczone przez Mosca
cena promocyjna przesunięta na steamie do 17 grudnia czy to znaczy, ze z minikampanią też mają problemy i nie udostepnią jej 12 grudnia??
Tak - oficjalne info ze strony Total War mówi że premiera odbędzie się 17.12 wraz z nowym patchem.
BTW to DLC jest już dostępne na allegro za 34zł - zakupiłem je.
Po release postaram się wrzucić tu trochę informacji.
zakupiłem, ale już po informacji o poślizgu zaczynam się martwić. Pewnie znowu nic im nie działa jak należy i boją się ponownej fali hate'u za wypuszczenie wersji nie grywalnej. Oby wyrobili i to z lepszym release'm niż podstawki
Ja myślę że CA chce jak najwięcej kasy nachapać się na preorderach bo pewnie te DLC jest tak beznadzieje że po wyjściu mało kto go kupi. Dlatego przekładają "premierę" ;)
He. Ja osobiscie odstawilem Romka 2 na min. rok. Miedzy innymi z powyzszych powodow;) Przerzucilem sie na gry planszowe gdzie wszystko dziala jak nalezy :D
Cytat:
Zamieszczone przez adi
He. Ja osobiscie odstawilem Romka 2 na min. rok. Miedzy innymi z powyzszych powodow;) Przerzucilem sie na gry planszowe gdzie wszystko dziala jak nalezy :D
Byle byś nie dopuścił do przeciągu między drzwiami lub oknami czy razem wziętymi :D ... byle byś nie miał głupiego brata który nie potrafi przegrywać ;) W te rzeczy grałem gdy na topie był ATARI :shock: