Ech... Stary już jestem... Nie ogarniam już wielu rzeczy, nie tylko w necie. Pobiera mi się coś, koszmarnie wolno ale pobiera. Dzięki Rafikosie.
Zaraz zamordują Cezara - to będzie koniec pierwszej serii.
Wersja do druku
Ech... Stary już jestem... Nie ogarniam już wielu rzeczy, nie tylko w necie. Pobiera mi się coś, koszmarnie wolno ale pobiera. Dzięki Rafikosie.
Zaraz zamordują Cezara - to będzie koniec pierwszej serii.
Była jeszcze mała poprawka w tłumaczeniu kilka dni temu, więc jeśli jej nie masz, to warto pobrać.
Pobrałem moda najpierw z workshopa, wchodzę w menadżera, DeI zaczyna być aktualizowane ale i tak jest "nieaktualna wersja". No to usunąłem i ściągnąłem z mediafire wrzuciłem do data znowu wchodzę w menadżera i jest dokładnie to samo. Czy to jakiś problem u mnie czy po prostu mod nie został jeszcze zaktualizowany pod najnowszą wersje?
Obie są aktualne. To nie problem.
Burn, zerknij na poprzednią stronę, napisałem tam w czym jest problem :)
Beta 12 pomógł - gra odpaliła. Niestety dzisiaj przy wczytywaniu sava pojawia się czarny pulpit. autoave jest z bodajże 190 tury, miałem twardy zapis ze 189 ale też nie wczytuje. Wiele kłopotó z grą w ostatnim czasie, spróbuję jeszcze spawdzenia spójnośći plików, szkoda byłoby starcić kolejną kampanię, tym bardziej, że chyba znalazłem moda na ominięcie wojny domowej.
Upewnij się, że save, który posiadasz, był wcześniej zapisany na wersji 11 Roma 2 oraz, czy miałeś wtedy aktualną wersję DeI. Najlepszym rozwiązaniem jest trzymać możliwie jak najwięcej zapisów swojej kampanii.
Nie pomyślałem o tym... Mam save z Rome 11 i ostatnie z Beta 12, po sprawdzeniu spójnośći sprawdzę, czy z R 11 odpalają czy nie, te z Beta 12 najwyraźniej nie chcą odpalić. Zastanawiam się tylko czy trzeba nową kampanię zakładac, bo jeżeli te z beta 12 nie odpalą na kampanii założonej na R 11 to nie pójdę do przodu z grą. Za kilkanaście minut napiszę co z savani z R 11.
Moje sejwy z Roma 2 v11 spokojnie odpaliły po przesiadce na v12.