O... jak dobrze, że jesteś Rafikosie. Bez spolszczenia takie nieanglojęzyczne ofiary losu jak ja nie pograją sobie z frajdą na ostatniej łatce.
Wersja do druku
O... jak dobrze, że jesteś Rafikosie. Bez spolszczenia takie nieanglojęzyczne ofiary losu jak ja nie pograją sobie z frajdą na ostatniej łatce.
Mała informacja dla wyczekujących spolszczenia.
Pozostało mi do przetłumaczenia ok. 80 opisów jednostek, pozostały tysiąc linijek - zawierający nowe nazwy budynków, zdolności specjalne i komunikaty specjalne - został już przetłumaczony. Całkiem możliwe, że jutro będziecie mogli pograć w pełni po Polsku :)
Świetnie. Na to czekałem :)
Super, czekam tylko na to :) Jesteś wielki!!
Boże, błogosław Rafkosa ;)
Dzięki za dobra robotę.
Ludzieeee !! Jak ściągnać SweetFX do Romka II ???
Już nie mogę się doczekać:D
Jestem już praktycznie na wykończeniu pracy, ale możliwe, że przeciągnie się to do jutra lub do późnego wieczora dzisiejszego dnia.
Rafikosie, jeszcze nie pobrałem Twojego spolszczenia ale po nowej łatce do DeI z panelu dyplomacji zniknęła informacja ile tur pozostaje do odczekania przed atakiem po zerwaniu jakiegoś traktatu. Zawsze było to podane w turach a chodzi oczywiście o brak kary do statusu i koloru w panelu negocjacji.
Rafkosie, jeśli jest to w j. angielskim z wielką chęcią polecam się na przyszłość jeśli chodzi o pomoc w tłumaczeniu. Na dwie osoby przeca szybciej