Niech robi sojusznik, Egipt. Ja pisałem 3 razy bez odzewu.
Wersja do druku
Niech robi sojusznik, Egipt. Ja pisałem 3 razy bez odzewu.
Pisałem do Domena i nadal nie otrzymałem hasła ;(
Jest jeszcze Avasil. Też powinien mieć hasła.
Znajdzcie tez za mnie zastepce albo poprostu klikajcie sobie tury. ja juz sobie meda zmodowalem i niestety nie bede brac udzialu. narazie
Moim zdaniem ta kampania musi upaść, bo z tego co widzę wielu osobom sie odechciało grać
Nie mam pełnego kompletu haseł, musicie poczekać na Domena, ale też go poproszę o komplet, żeby na przyszłość było sprawniej
zawsze można na konsoli walnąć szybki reset
Jak Kałach, Silverek i Remix odpadli to ja też składam rezygnację ;) Sry
A mówiłem żeby wstrzymać kolejkę do uzyskania wszystkich haseł
Słuchajcie! Zobaczcie ile osób już zrezygnowało, a my nadal jesteśmy na początku. Moim zdaniem nie ma sensu dalej tego kontynuować. Nie mamy rezerwowych ytberów, a już brakuje nam 3. Trzeba odwołać, nie widzę dla tego projektu jak na teraz przyszłości. :( :( ;( :( :( :( :(
Hmmm, to może zacznijcie tak jak radziłem - z harmonogramem i frakcjami ustawionymi w kolejce pod graczy?
Może zamiast WKO zróbcie też MKO - szybciej tura będzie szła i mniej problemów w razie rezygnacji gracza.
KO-YT na Krzyżakach już zakończyli, więc jak się chce to można (a tak całkiem bezproblemowo to też tam nie było).
Jak na moje to trzeba tym co zrezygnowali jakiś liścik napisać. Najlepiej byłoby zrobić kampanię ze stałymi graczami jak Domen,Soplica etc + youtuberzy, którzy nie zawiodą i niech tylko oni nagrywają. Pozdrawiam i trzymam kciuki :)
Radek jest to dobry pomysł bo w tej kampanii chyba tylko mnie i nielicznej grupie osób jeszcze na niej zależy. Miałem wielką nadzieje, że ten projekt się uda ale wyszło jak wyszło. Pierwszy raz biorę udział w takim czymś. Smutno mi jest najbardziej, że do tej kampanii nie zostałem wybrany w pierwszym wyborze, tylko jako rezerwowy i to mnie boli najbardziej bo tych, którzy byli pierwsi to już ponad 5 zrezygnowało. Można spróbować od nowa :). Pozdrawiam Strateg PL.