-
Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Panowie, informuje, ze nie bedzie mnie do poniedzialku. Jestem na zawodach, nie pisalem nic wczesniej bo mielismy zapewnienie, ze w hotelu bedzie internet no i okazalo sie, ze rzeczywiscie jest, ale tylko w jednym miejscu - w malej kafejce, ciagle zajetej zreszta, a nie w pokojach. Nie dam rady wiec robic tur. W wiekszosci KO mam sojusznikow, ktorzy posiadaja hasla, wiec niech oni robia, ewentualnie MG. Bellum niestety bedzie musialo na mnie poczekac, sorry :(
-
coś ze speedysherem chyba jest więc przepraszam że nierobie tur ale nie mam jak ściągnąć (i nie tylka ja)
-
Chwilowe problemy, już wszystko działa.
-
Seban nie daje głosu życia więc Kijów wolny w wko31.
-
Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Seban nie daje głosu życia więc Kijów wolny w wko31.
biorę :)
-
Ni będzie mnie do środy lub do czwartku, jak dojdą jakieś tury to niech sojusznicy zrobią ;)
P.S. Wróciłem.
-
Wolna Polska w wko31, brać ! Prawie nie śmigana :)
-
Biorę i biorę każde 2 kolejne frakcje na wwmwe obojętne czy WKO czy MKO a jak teraz po upadku ostatniej mko jakaś nowa bedzie wpiszcie mnie (tylko wwmwe)
passy do tej Polski proszę na pw
edit dopiero zauważyłem że to Marata Frakcja Knecht zapytałeś się chociaż go czy on to porzuca bo ja z tego co widze nigdzie tam w tej KO takiej wzmianki nie ma ;)
tak czy siak jeżeli jakaś frakcja będzie wolna biorę
-
Obraził się i napisał że rezygnuje, rak się obraźił że jak jeszcze raz zapytałem czy będzie grał to nic nie odpisał, więc bierz.
-
Dziś w nocy wyjeżdżam, pozostawiam swoje państwa pod opieką Knechta (WKO 31) i Nihilusa (WKO 29), hasła do WKO 30 przesłałem Maharbalowi, turę w krzyżakach 34 może już zrobić za mnie MG, o ile KO jeszcze ruszy.
-
Już powróciłem, gotów do gry i robienia tur 8-)
-
Nowogród w WKO 29 jest nadal wolny? Chętnie bym przejął, ale adixisa, z tego, co widzę, od dłuższego czasu nie ma, a nie wiem, kto jest MG w tym KO, więc nie mam pojęcia, kogo prosić o hasło. :?
-
Yaevinn jest MG, tyle że parę godzin za późno piszesz - zajęty nowogród ;)
-
ma ktoś może kontakt z Vlofganem albo Pampalinexem? Lepiej jeśli z tym pierwszym.
Mko 17 stoi, bo Pampalinex porzucił ją już dawno, a Volfgan porzucił ko. Szkoda tylko, że był naszym mg i teraz tura stoi na Polsce, którą grał Pamp. Jakby ktoś miał kontakt z jednym albo z drugim, to mógłby wyciągnąć od nich hasła? Pisałem Volfganowi na gg, ale nie odpisuje.
-
Kto weźmie Danie w wko31 ? Bo jak wiadomo Kamilios odpuścił sobie KO więc Dania jest wolna ;)
-
-
Nie będzie mnie do 3 Sierpnia sojusznicy zostali poinformowani ;)
-
zaś mnie od jutra do końca tygodnia hasła przekaże sojusznikom
-
może jest ktoś chętny na Wenecję w wk 28. Stan bdb. sporo kasy i ziem, wojna z Maurami sojusze z HRE, Sycylią i Bizancjum.
-
-
już jestem i mogę wykonywać tury
-
już wróciłem więc będę sam robił tury
-
Witam, witam. ;)
Może większość, starszych graczy mnie pamięta, Ci nowi raczej mnie nie znają. ;) Chciałbym powiadomić, że pod koniec sierpnia/początek września z chęcią bym wrócił i na nowo skosztował na nowo grę w KO. Już teraz mógłbym zacząć grać, ale to trochę bezsensu, ponieważ 16 - 17 sierpnia wyjeżdżam na dwa tygodnie. Zdążył bym pewnie zrobić jedną turę. ;)
W takim razie do zobaczenia. ;) Jeżeli będzie miał ktoś jakieś zastępstwa na koniec sierpnia/początek września, to proszę pisać. :)
Oczywiście: Podstawka, Kingdomsy oraz wszelkie mody, które mogę ściągnąć.
-
No no, Jesper. Wydawało się, że już na zawsze porzucisz KO, a tu niespodzianka. :)
-
Witam wszystkich po dłuższej przerwie, jestem już gotów wykonywać tury i pełnić obowiązek MG 8-)
-
Dziś wyjeżdżam, wracam w przyszły wtorek (30.08), raczej rano.
wko28 zrobi za mnie Joopiter (turę lub dwie), wko31 - pop.
W wko29 i wko30 tura nie powinna dojść, ale jbc.: wko29 dowolny z sojuszników, wko30 najlepiej Knecht, ew. Matisek/Lobo/mefisto. Do mg po hasła piszcie.
Gdyby tura doszła 29.08 to już sam zrobię.
-
WK29 - HRE, jedna z najsilniejzych nacji w grze, zarówno pod względem terytorialnym jak i militarnym. W trakcie wojny. Kilku sojuszników. Jankiera od dobrych kilku tyg nie ma kompa, a skoro nie mamy tak MG to ciągle trzeba czekać. Chętni odezwać się w temacie MG w w.w. ko.
-
Wolne Maury w mk18 (podstawka). Stan dobry, sporo prowincji, pelny skarbiec, silni sojusznicy. Wojna z Bizem i Egiptem. Panstwo troszke zaniedbane, prowadzone bez pomyslu, ale ze sporym potencjalem. Po haslo do mnie.
-
Nie będzie mnie najbliższe 2 tygodnie, powinenem być już 15 września.
W wk29 proszę o robienie za mnie tur Amroda.
W wk27 proszę o to samo Avasila
W wk31 prosze o robienie za mnie tur Mefista
W BC16 proszę o zastępowanie mnie Popa
Wszystkim wyzej wymienionym z góry dziękuje i przepraszam za kłopot.
-
Krzyżacy XL - Dania, Mongolia i Krzyżacy, choć te dwa ostatnie państwa na krawędzi upadku. W KO jest wojna między tymi trzema i Niemcami kontra Litwą i Nowogrodem. Oba stronnictwa mają po pół mapy, więc szanse są wyrównane, choć jako Litwin nie wróżę zwycięstwa. ;)
-
wybaczcie nastąpiła mała reakcja łańcuchowa nadepnięcia na kabel w związku z czym z 1 chipu w routerze(ulta wytrzymałe swoją drogą) zrobiły się aż 3...tia... już mam nowy ale dziś już nie bardzo mam czas na zrobienie tur więc będą jutro o 17-18 tak mniej więcej...
przepraszam za całą sytuacje graczy
-
-
Ja z takim komunikatem. Wyjechałem do tyrki do Kanady i przez najbliższy rok raczej będzie utrudniony kontakt ze mną, a to z powodu różnicy czasowej. Także co najwyżej w weekendy jakaś bezpośrednia rozmowa może się zdarzyć, akurat wieczorkami polskiego czasu zazwyczaj będę bywał na gg.
-
Panowie niestety obecnie nie mam sprzętu na którym mogę grać:/ (został tylko służbowy laptop) i wygląda na to, że zmuszony będę nabyć coś nowego do czego obecnie nie mam głowy ani chęci (za dużo innych wydatków). W związku z tym nie jestem w stanie ocenić jak długo nie będę wykonywał tur. Na razie robią za mnie sojusznicy: Marat wk 28 i 32 oraz Avasil wk 31. NA gg straciłem kontakty i rzadko jestem (przepraszam ale na pewno parę wiadomości mogło mi umknąć) więc najlepiej piszcie na pw.
-
Z uwagi na przenosiny do nowego mieszkania moge nie miec w najblizszym czasie internetu. W razie czego niech robia za mnie tury sojusznicy:
WK28 - Errichto
WK30 i WK31 - Mnil
WK32 - Avasil (haslo poszlo na PW i gg)
Z gory dzieki.
-
W najbliższym czasie pozbawiony będę dostępu do internatu, proszę o zrobienie tur przez sojuszników ( WK 29 i 31) i MG (WK 32).
-
zdałoby sie napisac do kiedy.. bo sojusznicy maja w tylku te tury :/
-
Już jestem, mogę robić tury z powrotem, przepraszam za wszystkie opóźnienia...
-
Panowie przepraszam za takie nagłe i całkowite zniknięcie, miałem pewne problemy życiowe po powrocie z zagranicy przez które sporo rzeczy musiałem olać, tak więc jeszcze raz sorki za brak jakichkolwiek informacji bo tak się nie robi i sam to dobrze rozumiem. Jak tam trzeba będzie coś obsadzić w jakiejś KO to można do mnie pisać na gg bo będę teraz dostępny.
-
Milanos twoja sycylia w wko XXX czeka :P