Niech się pokłócą bo zaraz całe forum tym zaśmiecą albo sobie PW zespamują :lol:
Wersja do druku
Niech się pokłócą bo zaraz całe forum tym zaśmiecą albo sobie PW zespamują :lol:
Jak najbardziej serio, jest tura Turcji tam propozycja od papy na 5 tys ( 21 tura w tej kampanii ). Także niech oszust przestanie ściemniać.Cytat:
Marat serio?
Proszę cię skończ już,sytuacja jaka jest wszyscy widzą i nie potrzeba do tego kolejnej strony spamu i najeżdzania jeden na drugiego.
przeciez tam ostatnia ture mg robil za pape i gram bulgaria, a turcja nie istnieje...Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Maratowi już się po prostu wszystko z nerwów miesza. ;)
Domen, znowu złośliwości? I tobie można, mimo że nie wiesz co wypisujesz za brednie?
Kto robił 20 ture za pape? Proszszsz
viewtopic.php?f=359&t=8265&start=680#p221852
A kto robił 21 turę za Turcję? Proszszsz
viewtopic.php?f=359&t=8265&start=680#p223738
Domen dodasz coś? Może Mnil? Mam dac screeny, czy sie sam przyznasz i po prostu pokażesz klasę i ja wtedy nawet wycofam zgłoszenie na CL?
PS: Domen dalej będziesz twierdził, że mnie nie obrażasz, czy w końcu skończysz z manipulacjami i kłamstwami?
To są jakieś stare tury tak :?:
Teraz palisz głupa?
Mam pamiętać cały czas która tura jest aktualnie w każdej KO :?:
Ale ja mam 21 ture Turcji na kompie, i tam jest 5 tys propozycja od papy, za którego robił Mnil ( i za Turcję też ). Także jeżeli nie pamiętasz, to nie wtrącaj się ze swoimi złośliwościami i manipulacjami.
Dobrze, nie skojarzyłem, że mówisz o jakiejś starej turze sprzed roku czy pół roku.
Nie pamiętam, bo nie mogę pamiętać - jak była 20 czy 21 tura, to ja jeszcze nawet nie grałem w tej WKO chyba.
To nie pisz złosliwych postów, skoro wymagasz tego od innych.
Jak przestaniesz pisać złośliwe posty, to ja też. Właściwie najlepiej równocześnie to zróbmy. Od teraz.
To ty pierwszy tego ode mnie wymagaleś, więc powinieneś dać przykład dobrej woli.
Domen uznał,że to nie ma sensu to się pogódzcie albo przynajmniej udawajcie ,że już się ogarnieliście i skonczcię tą dziecinadę,bo jak teraz to czytam to nawet sens cały z tego uleciał.
A tak Btw to ON daje przykład dobrej woli pierwszy wyciągając ręke na zgodę.
Pierwszy zaczął, to niech pierwszy wyciąga. A co do dziecinnych zachowań, to akurat osoba która rezygnuje z KO z powodu zrobienia przez MG tury, nie jest najwyższą wyrocznią w takich sprawach. Uwierz.
Ty chyba nie czytasz, co inni piszą. Ja już wyciągnąłem rękę - patrz post wyżej ("Od teraz"). Ale widać nie przyjąłeś tego wyciągnięcia ręki.
Widać propozycja nie odniosła skutku. Swoją drogą - nie ja pierwszy zacząłem, tylko ty, bo nie podobało ci się że nie chciałem żebyście wykopali Mnila.
Kto wie, całkiem możliwe, że już od dawna ostrzyłeś sobie zęby na moment, kiedy będziesz mógł wykopać Mnila z KO.
Tak jak z przyjemnością banowałeś Mefista (dam sobie paznokcie wyrwać, że coś takiego pisałeś - ale nie mogę teraz znaleźć gdzie).
Ta je :!: - zrównać rozmówcę z błotem, żeby swój własny poziom lepiej się prezentował. Nie ma jak to stara dobra Maratowa taktyka dyskusji.Cytat:
A co do dziecinnych zachowań, to akurat osoba która rezygnuje z KO z powodu zrobienia przez MG tury, nie jest najwyższą wyrocznią w takich sprawach. Uwierz.
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Gdzieś mi na GG mef pisał, że marat mu pisał, że z przyjemnością go zbanował(coś w ten teges) jak ktoś chce to zarzucę screen-a :P
No właśnie, ja chyba też to na GG od Mefista usłyszałem - i dlatego teraz nie mogłem sobie przypomnieć, gdzie to czytałem.
==========================================
Edit:
[spoiler:1koow02e][youtube:1koow02e]http://www.youtube.com/watch?v=WJTBPdVpdMc[/youtube:1koow02e][/spoiler:1koow02e]
:?: :?: :?:
Nie no, nie ty zacząłeś, że zacytuje kolejny juz raz:Cytat:
Swoją drogą - nie ja pierwszy zacząłem, tylko ty, bo nie podobało ci się że nie chciałem żebyście wykopali Mnila.
Także nie twórz nowej rzeczywistości..Cytat:
To tamci "legendarni-elitarni-superowi" uber-gracze, co teraz takich już (podobno) nie ma, więcej oszukiwali
No patrz. A ja myślałem, że jednak kiedyś to było lepiej (przynajmniej tak mi próbowano wmówić i już prawie w to wierzyłem).
No, bo walcze z nim aż w... zero kampaniach i w ten sposób chciałem się pozbyc problemu. Znowu tworzymy nowe "Dziady"? Coś nam się wydawało? Ja mam też pisać to co mi się wydaje na twój temat?Cytat:
Kto wie, całkiem możliwe, że już od dawna ostrzyłeś sobie zęby na moment, kiedy będziesz mógł wykopać Mnila z KO.
Mnil oszukiwał ( i to nie raz ), co wyszło juz na jaw, wielokrotnie łamał też regulamin kampanii i taki jest mój powód podanie go na CL. Nie obchodzi mnie, czy to stary gracz, czy ma zasługi czy nie.
I dlatego też wymysliliśmy to całe kolegium, żeby jedno bezpodstawne oskarżenie nie przesądzało o być albo nie być, tego albo tamtego gracza w KO. Bo własnie ktoś mógłby się zawistnie zawziąć na innego gracza i ten - niewinny - by ucierpiał. Także oszczedź nam swoich domysłów.
I tu jest cała prawda o tobie. Rzuciłeś oskarżenie i jak ktoś zarzucił, że kłamiesz, to nagle nie masz dowodów. Biedaczku, pewnie nie często ktoś ci prosi o udowodnienie swoich slów i zapomniałeś, co to jest merytoryczna dyskusja. Ty wolisz wypisywac kalumnie i na ich podstawie oceniać innych.Cytat:
Tak jak z przyjemnością banowałeś Mefista (dam sobie paznokcie wyrwać, że coś takiego pisałeś - ale nie mogę teraz znaleźć gdzie).
Rozumiem, że wszechogarniająca poprawność polityczna zmieniła dzis postrzeganie rzeczywistości, ale chyba pisanie prawdy nie jest zabronione? A że jest ona bolesna? Trudno, ale to jest cały czas prawda. Jak ktos kogoś zamorduje, to go nazwiesz morderca i potworem. Pussy zachował się dziecinnie, taka jest niestety prawda.Cytat:
Ta je :!: - zrównać rozmówcę z błotem, żeby swój własny poziom lepiej się prezentował. Nie ma jak to stara dobra Maratowa taktyka dyskusji.
Dobrze wiesz, że chodzi o łamanie cwaniacko regulaminu przez ostatni rok (cytat ze strony 6 post z 17 mar 2013, 18:16).Cytat:
No, bo walcze z nim aż w... zero kampaniach i w ten sposób chciałem się pozbyc problemu.
Mam dowody ale nie będę wklejał rozmów z GG. Za to Adi może wkleić swoje, bo wyżej się zadeklarował, że może dać screena. ^ ^Cytat:
I tu jest cała prawda o tobie. Rzuciłeś oskarżenie i jak ktoś zarzucił, że kłamiesz, to nagle nie masz dowodów.
Co nie znaczy, że teraz swoje dziecinne zachowania możesz tłumaczyć w ten sposób, że podważasz jego krytykę wytykając mu dawny błąd.Cytat:
Pussy zachował się dziecinnie, taka jest niestety prawda.
Potwór innego potwora też może krytykować za bycie potworem. Tak samo morderca innego mordercę. :lol:Cytat:
Jak ktos kogoś zamorduje, to go nazwiesz morderca i potworem.
Mam dowody, że Domen zamordował JFK, Ale nie bede pokazywał. Nie rozsmieszaj mnie chłopie.Cytat:
Mam dowody ale nie będę wklejał rozmów z GG. Za to Adi może wkleić swoje, bo wyżej się zadeklarował, że może dać screena. ^ ^
Tej bez kitu, że miałem dokładnie takie same podejrzenia!Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Myślę, że on nawet pomagał ukraść księżyc dwóm takim... mam dowody w formie rozmowy telefonicznej nagranej na płycie winylowej ale nie pokaże bo odtwarzacz płyt woskowych w moim komputerze uległ awarii. Marat z kolei maczał palce w bardzo znanym zamachu przeprowadzonym przez Tuska i Putina ale nie ujawnię szczegółów bo jeszcze mnie zbanuje...wiecie jak jest.
A tak na serio to dla waszych kłótni powinni założyć osobne subforum i ozdobić je ramką - np. Kącik ciepłych rozmów. Myślę nawet, że między wami jest jakaś chemia albo jakieś inne nieznane nam magiczne czynniki które sprawiają, że nawet z sprawy Mnila potraficie tak pięknie przejść do tych waszych genialnych kłótni. Jesteście lepsi niż Jerry Springer Show, brakuje tylko elementów MMA ale mam nadzieję, że coś wymyślicie i na to.
Obawiam się, że waszej niezachwianej przyjaźni nie pomoże już nawet najlepszy paladyn...:( Wstawiłbym zdjęcie ale pewnie osądzą mnie od dziecinnych rysunków, a akurat tego bym bardzo nie chciał.
No i apel odemnie, nie gódźcie się! Forum wtedy tak wiele straci :(.
Mam nadzieję, że bardzo wiele wniosłem do dyskusji, w innym przypadku nie zasnę.
Chciałem coś napisać sensownego, ale nie napiszę nic bo bym wniósł za dużo do tematu ^^.
edit panowie klepnijcie łapkę innym tak jak w tych wrestlingach to robią, inni też chcą brać udział w show.
Na pierwszym miejscu pragnąłbym zaapelować o po ostrzeżonku dla obu panów offtopiarzy. Ja niedawno dostałem bana za dyskusję akurat merytorycznie związaną z problemem danej KO, kiedy oni już dawno z tematu Mnila w tym spamie mocno zboczyli. ;)
Druga sprawa to Maryniasz w wko31: Zaciąłeś się, Domen, jak płyta w gramofonie, a chyba już Ci wyraźnie napisałem, że to ja ściągnąłem Maryniasza do wko31, aby udupić Twoje myki z tureckimi wojskami. Nikomu się one nie podobały, to trzeba było legalnym sposobem zadziałać. Dobrze, że to wyjaśniliśmy sobie.
Trzecia sprawa to zdziwienie, jakie mnie dotyka, że obaj z panem Adim łączycie moje pisanie o rzekomej przyjemności wypływającej z obwieszczania mi przez Marata faktu zbanowania z jakąkolwiek "ZEMSTĄ" (lol) za mko22. :shock: I to jeszcze ze sprawą pokonania jego armii, które sam podłożył znudzony okopami do n-tej potęgi... Oskarżenie takie jest śmieszne - absurdalne. Co do samego tonu pierwszych wypowiedzi - ewidentnie odniosłem wrażenie wredoty. 8-) Ale tak to wyglądają moje specyficzne relacje z panem Maratem. Jednak powyższe oskarżenia bagatelizuję. Proszę mnie w takie nadinterpretacyjne insynuacje nie mieszać.
I jak będzie z tym zgłoszeniem Mnila? Widzę, że delikwent nie kwapi się do wyjasnień, czemu kłamał wcześniej i czemu sobie wysyłał kase w 21 turze ;)
Wlasnie po powrocie z wielkiego zarcia i obijania po rodzinach i przy konczacych sie swietach znalazlem czas, zeby to i owo wujasnic ;) Mowca wielkim nie jestem, mistrzem skladni tez nie, ale napsize pare slow ;)
Chcialbym przeprosić wszystkich pokrzywdzonych, ktorych jednak nie bylo zbyt wielu, lub nawet nie bylo ich wcale za pokpite wko31.
Po porażce Turcją, po tym jak egipt wypial sie na mnie wzialem sobie bulgarie zeby cos jeszcze w to KO pocisnać, chociaz wiedzialem w sumie ze wiele z tego nie ugram.
Co ciekawe haslo do papieza bylo na tyle prymitywne ze mial je kazdy i pozwolilem sobie robić za niego tury.
Raz bodajze wyslalem sobie kase na forty dla turcji w momencie w ktorym ta i tak juz nic nie znaczyla, ale chcialem utrudnic troche zycie Biz, (z ktorym defakto, po porzuceniu pzez Joopitera tej KO Egipt wbijajac mi noz w plecy podpisal pona...)
Podobnie bylo z Bułgarią raz czy dwa, gdy DOmen zepchnal i zablokowal mi kupcow, takze ze nawet nie moglem sie z nimi przeniesc i majac useless chyba z 5 w turcji ktorzy zarabiali po 1k+ na ture, nagle skarbic spadl mi na wielki minus - zagrania Domena tez nie uwazam, ze fair, ale co prawda nie ma o tym zapisu w regulaminie... Prawda jest taka ze oczywiscie nie powinienem tego robić i w sumie jest mi glupio, chociaz jak juz wspominalem zarowno turcja jak i bulgaria w tej kampanii nie znaczyly juz nic...
Jesli chodzi o gruzje, to zwyczajnie czulem sie pokrzywdzony faktem, iż przy braku rekrutacji i bledu z zadaniem mialem tak zdolowany skarbiec (w 2 turze!) - frakcja jest niedopracowana, co tez oczywiscie mnie nie usprawiedliwia...
Jeszcze raz za wszystko przepraszam i co najwazniejsze, obiecuje, nigdy juz w nic takiego nie bede sie bawil, jesli dane mi bedzie jeszcze grac w KO. Nie ukrywam że chcialbym chociaz dokonczyc te w ktorych gram i nie robić bajzlu bo o graczy coraz trudniej...
Wesołych Swiat zycze ;)
Spowiedz wielkanocna :?: :mrgreen:
Raczej dyngusowe lanie wody.
Haha, ta sprawa ciągnie się jak kolejka w polskiej służbie zdrowia.
Kolegium postanowiło nie banować Mnila, a jedynie przedłużyć jego CL do pół roku. Jednocześnie chcemy zaznaczyć, że wymienione powody dokonania oszustw zupełnie do nas nie trafiają - inni gracze, sterujący Turcją, czy Gruzją nie chwytają się takich zagrywek. Mamy szczerą nadzieję, że takie zagrania nigdy się nie powtórzą, ale niech Mnil pamięta, że w razie kolejnych, jakichkolwiek przekrętów, czy znaczącego złamania regulaminu będzie traktowany bardziej surowo niż przeciętny gracz, a kolejne trafienie na Czarną Listę będzie oznaczało przeniesienie na jej drugą część - całkowity zakaz gry w KO.
jasna sprawa, dzięki za szansę ;)
Może czas zacząć interesować się co zrobić z pussym i panceszem? Nie ma ich od tygodnia na forum i nie widzę by gdziekolwiek widniało jakieś usprawiedliwienie tej nieobecności. Bo ileż można się usprawiedliwiać tym, że nie ma się czasu na grę? I tak w kółko i za każdym razem.
Jestem za tym, aby Ci dwaj zostali wpisani na czarną listę.
Popieram...
Ponownie zgłaszam Mnila na czarną listę. Część tur nadal nie jest wykonywana na czas, regulamin jest ciągle łamany ( jak w mko30 ), w dodatku będąc uczciwie ukaranym za swoje oszustwa, rezygnuje z wk34 obrażony na cały świat. Zero poprawy. Jeżeli nie chcecie go wywalić całkowicie, to niech chociaż dostanie całkowity zakaz gry w nowych KO ( druga część listy ).
Chciałbym zgłosić Yangberga na Czarną Listę. Powód ? Tura w każdej kampanii w której gra, jest dodawana nie na czas, albo jak ostatnio ( jakiś tydzień albo i dłużej) nie dodawana wcale.
Wszystkie zgłoszenia w toku, niedługo powinniśmy wydać jakieś wyroki.
Ja także chciałbym aby ukarano pussy i jana, a tak po zatym to uważam że nie ma 2 braci tylko jest to jedna i ta sama osoba, bo jakby było 2 i jednej coś się stało to myślę żę drugi by poinformował o tym. Według regulaminu chyba nie można posiadać 2 kont :P.
Wszystkie zgłoszenia zostały rozpatrzone pozytywnie, to znaczy:
Jan Pancesz III i Yangberg zostają wpisani na CL na 2 miesiące.
PussyDestroyer 666 zostaje wpisany na 4 miesiące, jako że to jego drugie wykroczenie.
Mnil trafia na drugą część listy. Może dalej grać w Kampaniach, w których bierze udział, ale otrzymuje dożywotni zakaz przyłączania się do nowych w tym przejmowania tych oddanych na zastępstwo. W razie gdyby Kolegium zauważyło znaczącą poprawę, będzie skłonne wykreślić Mnila z drugiej części listy.
Yangberg chyba "zniknął" niedawno, może to przejściowe tylko (np. chwilowy brak czasu), więc może go nie wpisywać jednak :?:
Zwłaszcza, że chyba powyznaczał zastępców (tylko że na GG, a nie na forum), bo np. widziałem że ostatnio Adi za niego robił turę w MKO 23.
Pisałem ci, Janker przeklikał nie ja....Cytat:
Zamieszczone przez Domen