BlackWood- sporo pogrywa w mody do Rome. W sumie ciężko mi powiedzieć coś więcej, bo nie pamiętam go z jakiejś większej dyskusji ; p
Wersja do druku
BlackWood- sporo pogrywa w mody do Rome. W sumie ciężko mi powiedzieć coś więcej, bo nie pamiętam go z jakiejś większej dyskusji ; p
Fakt jakoś na tej wersji forum ,mało dyskutuję.Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor_Lechki
ALE:Wiktor_Lechki skrzynia wiedzy, dużo sie od niego dowiedziałem ..na temat starożytności.Uprzejmy i elastyczny...takich ze świecą na forach szukać.Pozdr
BlackWood
Użytkownik, który ma pojęcie o starożytności ( na starym forum dużo pisał o starożytności, chyba że się mylę). Grywa w RO, kiedyś miałem z nim spięcie. Ale teraz nic do niego nie mam :mrgreen: moglibyśmy skoczyć na % :D
Aaa i ma duża wiedzę o modach pod Rome, tylko Eutyches mu dorównywał.
mRe - użytkownik, który kiedyś prawdopodobnie miał nick "Speaker", choć nie jestem pewien, bo wówczas nie zwracałem na niego większej uwagi. Pod koniec starego i od istnienia nowego forum lepiej go poznałem i obecnie wiem, że to dobry ziomek :D
Dragonit - Nawet przez mgłę nic sobie nie przypominam o Dragonicie z czasów starego forum. Amnezja wsteczna pewnikiem. :?
Grandal Ciebie jako użytkownika nie kojarzyłem i nie kojarzę ani z tego forum ani z poprzedniego przed awarią. Ale patrząc po avatarze i podpisie uważam, że wiesz co dobre :D
Bronti. Dumny członek BS-u, pasjonata historyczny. Specjalizuje się we wrzucaniu rysunków wojowników do naszej jakże wspaniałej galerii ;)
Witja - Moderator co już samo w sobie mówi wszystko o danej osobie:D Ma dziwnego avatara...
Argaleb. Nie wiem skąd taki nick, ale ponoć jest bardzo znany w internecie pod takim nickiem, celebryt. Maniakalny fan gier, wystarczy popatrzeć na jego pulpit. Prawdopodobnie tylko siedzi w domu i gra ^ ^'
Kakashi - Sądząc po nicku, je kasze i słucha space girls. Niegdyś starszy ode mnie, ale już go dogoniłem. Młody jak na forumowego dziada :mrgreen: Tak na serio to bardzo znany user, który wielokrotnie zmieniał nick (Albrecht von wallenstein, potem El Boro, potem Master Chief, teraz Kakashi ;D), na starym forum był zarejestrowany już w 2004 roku, nic dziwnego, że narzekał, iż tak późno dostał rangę "stara gwardia" :mrgreen: Fan cs'a, piłko nożnej i - wnioskując po płci - piwa :D Lubiany przeze mnie użytkownik.
Edit - Pamięć mnie zawiodła, to nie było celowe, synu 8-)
Lukis - jeden z największych fanów Władcy Pierścieni jacy chodzą pod słońcem. Aktywny w każdym temacie, gdzie choćby ktoś szepnie słowo "LOTR". Ogólnie miły użytkownik, który ma tysiące pytań i problemów, nigdy nie traci ducha :)
Kogo ty opisujesz?
Lukis - Gandalf Biały jako avatar . Zazwyczaj przesiaduje tylko w tematach o Władcy Pierścieni, więc możesz nie znać.
Ale tu się opisuje ostatnią osobę, a nie kogo tam sobie wybierzesz ;) Na tym ta zabawa ma polegać.
Mistrz narcyzmu powrócił :D
MARAT- eksmod, prawie jak eksdziewczyna, każdy wie co to oznacza :D, zbyt częste i geste rozmowy z Dzikiem i Gorbaczowem wyryły mu ślad na psychice, nie pije dobrego piwa a ino sikacze :D
Wojownik KO który pragnie zmniejszyć sobie ilość postów (być może cyfry go drażnią?)
Rzadko się odzywa w tematach do których ja zaglądam, odkąd przestał być modem, człowiek Romana, tylko czy Giertycha? Kiedyś avek z zielonym Obamą, teraz ciasteczkowy potwór, niedługo Marat w fabryce opium :D
Spoko ziom, lyberał, nie wiem czy słucha rap, nie zna szant, ma tendencje do ironizowania.
Ogólnie nie wiedzieć czemu uważa, ze lepiej zajarać skręta niż strzelić sobie piwko, a jako osoba która stara się dziennie wypić co najmniej 0,5 litra piwa, nie jestem w stanie tego pojąć.
Luzzzz, spoko ziom
Furiusz powoli dogania Hallera już ponad 1000 postów lubi piwo i koloryzowanie historyjek hmm tyle razy czytałem jego posty a nie znam go prawie w ogóle.
Matatjahu zniknął chyba na chwilę z forum albo po prostu się jakoś na niego natknąć nie mogłem. Fan liczby XVI :D . Nie zna funkcji "," :lol: .
Dominikus - Skoro apelował kiedyś o usunięcie licznika postów jako sposób na bezsensowne nabijanie postów... stwierdzam...
Dominikus ma dobrze poukładane w głowie i mądrze prawi. ;)
Grandal dość nowy na forum. Fan krzyżaków. Dużo przesiaduje w grodzie.
Matatjahu - nickoterminator, doprowadził niejednego admina do łez, chcąc co chwile nowego nicka. Człek dbający o szczegóły. Po za tym jeden z normalnych na forum, który na pewno nie jest dzikiem.
Hetman - Jeden z bardziej doświadczonych piwożłopów na forum 8-) niedawno kambek, żałuje że kupił IG :lol: O ile pamiętam, to wygląda jak swojski Polak z bródką i piwkiem w ręce :) Jeden z najbardziej lubianych przeze mnie userów ;p
Dragonit - młody, lecz bardzo dojrzały i kulturalny użytkownik forum. Fan wszelkiej maści gier komputerowych i fetyszysta smoków. Człowiek, który walczy o to w co wierzy, nie zważając na krytykę - typowy nonkonformista. Często nadpobudliwy i łatwy do sprowokowania.
Rapsod - calkiem doswiadczony gracz KO. Mowi co mysli i za to go szanuje. Potrafi dyskutowac dosc ostro bo ostro ale potrafi co jest duzym plusem bo niewielu jest do tego zdolnych ;) aktywny na forum, z Postow mozna wywnioskowac ze to dojrzaly gosc i jakos przypadl mi do gustu :P Nie prowadzi wazeliniarskiej taktyki w Kampaniach Online a wrecz przeciwnie. Leje sie az milo(w tym z moim kumplem z rl w WKO 26)
Świętowit
Sądząc po zainteresowaniach, gośc nadzwyczaj wyluzowany :)
Interesuje się muzyką i pogrywa w Kampanie Online
Lubiący Mongolską Trawkę i OOBE :D
Ogólnie to spoko gośc ;)
Haller lider w spamowaniu, czyli nasz forumowy misio :lol:
Pampalinex
W środowisku ko znany pod ksywą ,,Pampalinexus ze Smryny", znany także z powodu swoich nieszablonowych zagrań. Forumowiczom może się kojarzyć dobrze ze zdjęcia z jego uśmiechniętą facjatą, podczas czynności znanej ogólnie jako: palenie szlugów :P
Osobiście uważam, że facet ów, nie wykazuje ani wielkiej przewrotności ani też wywrotowości 8-)
Maharbal - wporzo zią, od niedawna pasjonat RTW online, dobry i sumienny moderator serwisu, ponadto bardzo aktywny użytkownik, choć najwięcej postów płodzi w działach związanych z kampaniami online ;)
Niesamowity koneser azjatek , sumienny moderator, tłucze niemilosiernie w Rome Total War (średnio mu to wychodzi ale grać kazdy moze) . Lubi pasztet z zająca. Mozna z nim normalnie pogadac, znawca historii, lansuje sie pozyczanymi butami :lol:
Rafi, hmmm gra w KO i w Romka na necie gdzie rozbija mnie jedząc kanapkę :D
Nigdy nie słyszałem by pił piwo!!!! a t rzuca na niego cień podejrzenia...
w tematach o kobietach wrzuca zdjęcia Azjatek i razem z Witią ślinią się do nich potem - co jeden klan to jeden klan, Jarl też lubisz Azjatki?
Gwoli ścisłości, to ci Panowie nie lubią Azjatek, tylko Koreanki.
Jeden z paru userów, których pamiętam ze starego forum. Niestety miałem sporą przerwę z Totalwar.org ze względu na wyjazd do Niemiec więc wszystkich użyszkodników muszę się od nowa uczyć. ;)
Grandal- wydaje sie być trzeźwo myślącym człekiem. Mądrze pisze i to mu sie chwali.
Wiktor_Lechki
Lubi metal, nie cierpi sabatonu i nie podchodzą mu moje gusta muzyczne ;) Z popiersia Hannibala ( chyba ) zmienił avek na flagę Konfederatów ;)
ThorGal77 , wielbiciel damskich wdzięków - co widać po avatarze. Dość spokojny user :) I otwarty na dyskusje
Lena - wampirzyca ? :lol:
Mopisłav to pagan, z którym miło się rozmawia i dyskutuje, a poza tym ma piękną towarzyszkę życia :P
Wiktor_Lechki, co zadziwiajace ma na imie Wiktor! Wielbiciel jedynej, slusznej muzyki. Niestety, dobry gust muszyczny okupiony zostal kiepskim gustem co do plci piekniejszej. No, ale co zrobic? Równowaga w przyrodzie musi byc. Co by tu jeszcze? Na kazdym zdjeciu jest pijany, to podejrzane ;)
Volomir - pamiętam go nie tylko jako dumnego posiadacza avatara z Housem ale też jako normalnego, spokojnego (ok przesadzam :P) ateistę, który słucha tej "jedynej, słusznej muzy"... ;P
KacperekPl - Jeden z trzech królów, którzy złożyli dzieciątku dary - PL świadczy, że był wśród nich Polak. Ogólnie nie zalazł mi za skórę, rzadko widuję go w tematach, które regularnie przeglądam. Solidny user - dość często pojawia się na forum. Niestety markuje CM Punkowi - jednemu z największych cieniasów w całej WWE. Niech żyje Jim Morrison! Ale to na marginesie - opisuję Go, bo fani pro-wrestlingu powinni się łączyć!
Tomsn, etno-szaman, człowiek który najpewniej chciałby wylecieć w las na Syberii i polować na renifery przy pomocy miotacza oszczepów. Słyszałem, że planuje sobie zrobić wyprawę śladami wielkiej stopy. Wyznawca Wielkiej Macierzy, na co dzień latający w skórach dzikich zwierząt, user inteligentny i potrafiący dyskutować, nie możemy się jednak dogadać w tematach etno-pradziejowych, ma świetną żonę aż dziw bierze (szczerze zazdroszczę) zastanawiam się tylko czy wskazały mu ja duchy szamanów - przodków czy też spotkał ja podczas jakiegoś ekstatycznego, rytuału szamańskiego odgrywanego gdzieś na Ślęży.