hahah 2 minuta i Rooney na 1:0 :mrgreen:
Wersja do druku
hahah 2 minuta i Rooney na 1:0 :mrgreen:
Barsa, jak już tak sobie piszemy jaka liga najlepsza, to jak dla mnie najlepsza jest premiership, uwielbiam te zaangażowanie i walkę.
Liga hiszpańska niby bardziej techniczna, ale daję ją na 2 miejsce :)
Kakashi, już remis. Tevez, ciekawe czy podbiegł do gumożuja ?
Jeśli chodzi o ranking lig to wątpliwości tu nie ma.Cytat:
Zamieszczone przez mRe
http://www.eurotopfoot.com/paysgb.php3
Wiem, przecież oglądam. :mrgreen:
Już nie :D Fletcher gol !
buu Bellamy ;<
4-3 sędzia bohaterem meczu, doliczył 2 minuty, a grali do 96 no i strzelił United :evil: nieźle w <sandała> zagrał kalosz :roll:
mecz ładny, ale emocje i walka. niestety wszystko popsuł pan z 1 linijki
Prąd mnie wyłączyli na ostatnie 2 bramki... Nie ma co, Giggs dziś wymiatał.
Fletcher wg mnie najlepszy na boisku i to nie tylko dlatego, że strzelił 2 bramki. Obecnie najlepszy środkowy pomocnik ManU ;]Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Trudno znaleźć powód, dla którego sędzia aż o tyle przedłużył grę. Będzie afera.
A Wisłą remis z Polonią 1:1.
Z tego co widziałem to Chelsea też grała do 96 minuty, ale nie wiem czy sędzia techniczny tyle dodał czy "wyszło tak jakoś". Afery jednak nie będzie, bo żaden gol nie padł w doliczonym czasie gry ;]
Dobrze, że nie mogłem obejrzeć derbów Manchesteru bo by mi serducho wysiadło, a to trochę wstyd w wieku 20 lat :P Ma ktoś może jakiś link do skrótów meczu, bo na YT nie mogę znaleźć.
Hmm tak po obejrzeniu kilku meczów w ten weekend chcialbym żeby z Barcą każdy gral jak "równy z równym" ;) Czyli bez murowania bramki, niech będzie futbol totalny.. ciekawie by było :twisted:
http://www.meczyki.pl/skroty/3101/manch ... ty_43.htmlCytat:
Zamieszczone przez Demand
http://www.meczyki.pl/skroty/3117/real_ ... ez_50.html A to tak przy okazji ;]
http://www.meczyki.pl/skroty/3115/chels ... am_30.html
Real i Barca idą jak burza w Hiszpanii, 4 kolejki 12 pk, sporo bramek... Ibra i CR też sie szybko zaaklimatyzowali, odpowiednio 4 i 5 bramek. Messi też 5 zasadził w 2,5 mecza :P
Wczoraj jak padła bramka w 2 minucie meczu Villareal - Real to powiedziałem, że kolejna bramka padnie po 70 minucie. I rzeczywiście, Kaka strzelił z karnego w 73 minucie :mrgreen: A powiedziałem tak, bo w poprzednim meczu Ronaldo też strzelił szybko gola i zaczęli strzelać kolejne gole po 70 minucie :mrgreen: Bardzo podobał mi się występ Gutiego.Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
PS kiedy Gran Derbi Europy? 8-)
PS 2
Bellamy będzie musiał spowiadać się przed Angielska Komisją Dyscyplinarną.
http://i.cr3ation.co.uk/dl/s2/gif/bellamyslap.gif
2009-11-29 ...Cytat:
PS kiedy Gran Derbi Europy?
Kibic trzymany przez 4 zielonych co miał zrobić? angole potrafią się bić, Bellamy dostał by na pewno. Mógł z Rio wyjśc :lol:
W sumie dobra akcja, chyba sobie ten mecz odpuszczę.Cytat:
Rusza protest kibiców przeciwko PZPN
Rusza protest kibiców przeciwko PZPN! Pierwszą poważną okazją do pokazania im, że mamy ich dość to 14.10.2009 mecz Polska - Słowacja. Apel do wszystkich kibiców w całej Polsce - ZBOJKOTUJMY ten mecz!!! Jeśli jesteś moderatorem fora internetowego związanego z piłką nożna umieść podobny apel! 14.10.2009 - stadion powinien świecić pustkami. 0 biletów - 0 kasy dla PZPN-u! Do akcji włączyła się ogromna rzesza forumowiczów z największych polskich portali informacyjnych . Serbia na koniec eliminacji grała przy pustych trybunach. Bośnia i Hercegowina grała również przy pustych trybunach, ale tam jeszcze do protestu dołączyło się 13 najlepszych graczy i padł ich związek piłki przestępczej. Zróbmy coś dobrego dla polskiej piłki nożnej! Nam tez może się udać!Proszę skopiujcie ten komunikat i umieśćcie go na innych forach.
http://www.koniecpzpn.pl/
Dziś mecz Juve - Genoa, może być cięzko. Mam złe przeczucia. Milan dalej fatalnie, wczoraj przegrali z Udinese. Skończyła się też dobra pasa Sampdorii, która przegrała z Fiorentiną. Dla kibiców Juve polecam ten link:
http://www.ustream.tv/channel/mjtoshi
Ma byc tam mecz Juve z polskiego C+ Sport. Ktoś na JP to zapodał. Niema limitów, jakość nawet niezła, wczoraj patrzyłem na mecz Widzew - Ruch na tym ;)
PS:
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2048 ... omosc.html
Tylko kase doić :roll:
Marat, u mjtoshi jest genialnie! oglądałem derby Manchesteru, mecz Wisły z Polonią i jakość była idealna.
Meczyk Juve z chęcią obejrzę, Diego gra ?
e tam genialnie, w oknie przegladarki nigdy nie będzie za dobrze ;), genialnie to jest na GolTV(potrzebny program TVU Player) swietny komentarz i chyba najlepsza jakosc jaką widzialem... co do meczów z polskich komentem to ja zawsze oglądam na Sopcascie(taki program) na Public Sport, to nazwa zbiorcza, bo niekiedy Public Sport nadaje kilka rzeczy, wtedy kanały są numerowene. Co prawda oglądam tylko ligi hiszpanską i anglielską, no i czasem włoską czy niemiecką, ale własnie te "czasem" na GolTV, myśle, że Public Sport też puszcza mecze ligi włoskiej... a tak w ogole to "strona guru" to dla mnie:
http://www.soccer-live.pl/
Tylko jak są puchary ligowe to czasem musze szukać "glębiej"...
Spojrzałem własnie na mecz Juve, ja tam na waszym miejscu oglądałbym na Fox Sport(koment hiszpanski, ja już przyzwyczajony ;) ) lub na FSC(koment angielski) oba są na TVU Playerze. Na obu ja oglądam Premiership i bardzo dobre transmisje dają, no ogolnie to moje 3 programy na TVP to: GolTV, FSC i Fox Sport.
Gdybym podał stronkę do piratów to bym nie dostał ostrzeżenia? :mrgreen:
Tak otwarcie rozmawiać o tym...coś tu mi śmierdzi :P
http://www.youtube.com/watch?v=i4dnj03tBZs
Co powiecie na to? :twisted: Chyba nie ma sensu tworzyć nowego tematu o futsalu, więc zamieszczam to tutaj ;]
Hehe mRe nie uda się powiem ci tyle wiem że np na taki mecz jak Czechy Polska wybiera się teraz na prawdę sporo osób i nie chodzi mi akurat o kibiców sukcesu :twisted: sam bym pojechał ale kasy nie mam a co do meczu na śląskim to myślę że będzie to samo co przed sekundą napisałem 8-)
dobra ale nie o tym miałem pisać jutro mecz Legia Lech hehe i powiem że tym roku stawiam na Ległą 2:1
Diego nie zagra, po kontuzji jest oszczędzany na Bayern ( tak przypuszczam ).
No i słusznie chociaz sadze, ze Juve poradzilo by sobie z glupim Bayernem nawet bez Diego :) Ale to juz ich sprawa :)
Sam nie wiem co myśleć o tym meczu, Juve grało na przemian ładnie i bardzo słabo. Amauri - porażka; Melo - grubo poniżej oczekiwań; Camoranesi - niby biegał i się starał, ale nic z tego nie wychodziło; nawet dobrze zagrali Bufon, Giovinco no i Trezeguet z Iaquintą, obaj po jednej strzelonej i jednej nieuznanej bramce :P Mimo, że remis wydaje się sprawiedliwym wynikiem, pozostawia niesmak...Del Piero i Diego, wracajcie :!: ;)
Myślałem, że po szybko strzelonej bramce Juve będzie dzieliło i rządziło a tu takie cuś. Ogladałem tylko pierwszą połowę, która skończyła się wynikiem 1:1, ale byłem przekonany, że Juve da im popalić. Ogólnie podobała mi się pierwsza połowa. Nie było wielu sytuacji podbramkowych, ale ładnie rozgrywano piłkę.
Kadra piłkarskiej reprezentacji Polski na mecze z Czechami i ze Słowacją:
Bramkarze: Jerzy Dudek (Real Madryt), Wojciech Kowalewski (Iraklis Saloniki), Sebastian Przyrowski (Polonia Warszawa)
Obrońcy: Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), Seweryn Gancarczyk (Lech Poznań), Jarosław Bieniuk (Widzew Łódź), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Adam Kokoszka (Empoli), Mariusz Pawelec (Śląsk Wrocław), Piotr Polczak (Cracovia), Jakub Rzeźniczak (Legia Warszawa).
Pomocnicy: Sławomir Peszko (Lech Poznań), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Roger Guerreiro (AEK Ateny), Rafał Murawski (Rubin Kazań), Ludovic Obraniak (OSC Lille), Łukasz Piszczek (Hertha Berlin), Euzebiusz Smolarek, Jakub Wilk (Lech Poznań), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Maciej Iwański (Legia Warszawa).
Napastnicy: Robert Lewandowski (Lech Poznań), Paweł Brożek (Wisła Kraków), Kamil Grosicki (Jagiellonia Białystok), Dawid Janczyk (KSC Lokeren), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre).
No to co panowie sądzicie? moim zdaniem niektóre zmiany super lecz pozostawianie Rogera i Smolarka to chyba nietrafny wybór, a wyboru bramkarzy nie będę komentował :roll: 8-) a i brakuje mi jeszcze jednego racza czyli Małeckiego z Wisły nie rozumiem czemu z U21 nie wziął jego jak Grosickiego
Bardzo odważnie, ale nie dziwię się po tym co poprzedni skład zrobił (a raczej czego nie udało im się zrobić). Kilka nowych nazwisk, nie wiem czy się zgrają. Obawiam się, że Majewski może mieć twarde lądowanie. Przyszedł w trudnym okresie. Oby polska opinia publiczna nie zwalała winy na Majewskiego, gdyby się nie powiodło.
Cos na rozluznienie :lol: :lol: :lol: ...gosciu wymiata :!:
http://sport.onet.pl/1,16,11,60867242,1 ... AT=1248685
Dudek, wierzę w niego! nie każdy może bronić strzały Cristiano i Kaki choćby na treningu :) A co do Kowalewskiego, to podobno tylko jego Boruc się bał :) dadzą radę.
A i jest Peszkin, teraz w Wilkiem wymiatają :D Ciekawe jak tam z formą Kokoszki. Dudek i Kowalewski nie chleją/chlali przed meczem, i są dobrzy, szkoda ze leło pomijał Kowalewskiego.
No nareszcie jakiś skład widzę Dudka również bym nie skreślał mimo że grzeje ławę ale bramkarz akurat nie jest tak uwiązany do ciągłych występów jak piłkarze którzy jeżeli nie grają to ich postęp przechodzi w stagnację a później w regres.
Po za tym składzik super tylko szkoda że nie widziałem Grzegorza Bronowickiego swego czasu wymiatał. No i Roger Perejro nie wiem po co on tam przecież ten człowiek jest bez formy o ile kiedyś był w jako takiej w co szczerze wątpię. :? A to że jest Peszko to moim zdaniem wielki plus dla reprezentacji bo chłopak ma talent.
PS. Szkoda tylko że Lechowi coś nie idzie po zmianie trenera trzeba było Franza zostawić jeszcze na stanowisku bo drużyna prezentowała się za jego przewodnictwem o niebo lepiej. Polak mądry po szkodzie.
Niestety, Franciszek zły bo trzeba było zapieprzać na treningach i biedny Reksio się skarżył, korupter jeden.
Tak to jest w Polsce, drużyna gra dobrze i Murawskiego sprzedają, on dużo wnosił, a teraz? 2-0 z legła.
No ja też nie rozumiem tej decyzji ze sprzedarzą Murawskiego i co on tam przecież ławę grzeje w tym Rubinie Kazań. Na co mu to było. Przecież on tworzył grę Pozycyjną Lecha większość piłek przechodziła przez niego w trakcie ataków. Tyle warte są wypowiedzi prezesów i innych włodarzy Budujemy Silnego LECHA na puchary i Ligę Mistrzów i takiego wała jak już z Legią przegrywamy to jest źleeeee oj źleeeee. :( :( :(Cytat:
Zamieszczone przez mRe
Ależ to było do przewidzenia. Najlepsi nie zostają tutaj na dłużej. Wszystkim tylko kasa w głowie.
jak już?! ha ha ha a kiedy to tak Lech wygrywał z Legią lub był wyżej od niej w tabeli...?Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
Byli raz wyżej w 93 jak mistrzostwo ukradli,Cytat:
No ja też nie rozumiem tej decyzji ze sprzedarzą Murawskiego i co on tam przecież ławę grzeje w tym Rubinie Kazań. Na co mu to było. Przecież on tworzył grę Pozycyjną Lecha większość piłek przechodziła przez niego w trakcie ataków. Tyle warte są wypowiedzi prezesów i innych włodarzy Budujemy Silnego LECHA na puchary i Ligę Mistrzów i takiego wała jak już z Legią przegrywamy to jest źleeeee oj źleeeee. :( :( :(
haha o kradzieżach to dużo wiecie warszawioczki, wie o tym cała Polska. braliście najlepszych piłkarzy, sorry powoływali ich do zasadniczej służby wojskowej...
Nawet 4-letnie osoby płci żeńskiej wiedzą, czym jest Legia :lol: :lol: A ,,Kolejorz" wygrał w Warszawie bodajże 2 sezony temu, 0:1.
Tak, zawsze kiedy przegrywacie z Legią, to wyciągacie stary i nieaktualny zabieg, który Legia stosowała jeszcze za czasów komunizmu. Nikt nie lubi Legii w kraju, ale to nas wcale nie obchodzi :D A wczoraj wygraliśmy mecz z jakimś tam klubikiem z Wielkopolski, który aktualnie bardziej się pogrąża niż rozwija :DCytat:
Zamieszczone przez mRe
A później lech trzecia ekipa w lidze dostaje mistrzostwo - nie ma to jak układziki :d No i się okazuje, że teraz zarząd się tłumaczy, że lech to nie Lech a Amica...Cytat:
haha o kradzieżach to dużo wiecie warszawioczki, wie o tym cała Polska. braliście najlepszych piłkarzy, sorry powoływali ich do zasadniczej służby wojskowej...
I każdy wie o czym będa filmy :DCytat:
Nawet 4-letnie osoby płci żeńskiej wiedzą, czym jest Legia
Błąd dwa sezony temu na łazienkowskiej na meczu z oprawą raiders on the storm dostał leszek w dupę 3-1 i tyle z niego byłoCytat:
A ,,Kolejorz" wygrał w Warszawie bodajże 2 sezony temu, 0:1.
Koniec Blackburn Rovers 2 - 1 Aston Villa
Koniec Stoke City 0 - 2 Manchester United
62' D Berbatov
77' J O'Shea
Koniec Birmingham City 1 - 2 Bolton Wanderers
Koniec Liverpool FC 6 - 1 Hull City
F Torres 12'
15' Geovanni
F Torres 28'
F Torres 47'
S Gerrard 61'
R Babel 88'
R Babel 90'
Koniec Tottenham Hotspur 5 - 0 Burnley
R Keane (pen) 18'
J Jenas 33'
R Keane 74'
R Keane 77'
R Keane 87'
Koniec Wigan Athletic 3 - 1 Chelsea FC
T Bramble 16'
47' D Drogba
H Rodallega (pen) 52'
P Scharner 90'
Koniec Portsmouth FC 0 - 1 Everton FC
kozacka kolejka. :o
Wisłą prowadzi z Polonią 2-1. Wisła przeważa, a Inter dostaje 1-0 z Sampdorią.Cytat:
32. - na trybunach odezwali się kibice, jednak nie z dopingiem, a z "pozdrowieniami" dla PZPN-u. Sędzia moment wcześniej odgwizdał pozycję spaloną Patrykowi Małeckiemu, nie pomylił się przy tej okazji