-
Re: Dyskusja ogólna
Bitwa bomba! Testowałem na Zaporozcach i Hussari; Husaria atakowała ławą (jak to waść zrobił?), rozbiła tabor, przy czym szarżowała 2 krotnie. Super!
Ps. Dodam, że husaria troche upgradowana :D , ale za to kozaki mają unitsy po 250 ludzi (tylko nie mówcie , że bez sensu, gołota była mocna, ale w swojej masie).
Teraz czas na AI Kampanii...
Ps. Tesknie za dawnymi kozakami, w szmatach i z łysa głową z kołtunem, tymi z Renesansu TW. Ma ktos może jakiś pomysł, jak ich włączyć w rozgrywkę? Napisać do Modderów może?
-
Lipa to AI, grałem własną bitwę i dalej komp się nie rozstawia, wysyła wszystko na chama do przodu i trzyma strzelców w kupie. Do tego jak chciałem na kampanii przetestować to robi się czarny ekran i gra się wiesza.
-
Ja tam czuje poprawę, ale i tak 1600 husarzy w pełnym natarciu jest nie do zatrzymania ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Zapraszam do testów trybu multiplayer, temat do umawiania się na bitwy dostępny tutaj.
-
Kiedy wyjdzie nastepny patch czy ktos ma jakies info?
-
Właśnie, wiadomo kiedy bedzie patch dodajacy te tabory i tą poprawiona husarie?
-
-
Czy Wam też często wywala do pulpitu grając na Win XP ?
-
Na XP modyfikacja jest wyjątkowa stabilna.
Kiedy ci wywala?
-
Grając RON wywaliło mi po raz pierwszy po roku 1670 chyba, po uruchomieniu gry z autosave pogram z 3 tury i dalej wywala, więc dałem sobie spokój z tą kampanią, ale przy innych nacjach niestety też wywala i to już różnie raz po 10 turach, raz po 20 , niestety nie da się pograć długo :( przy wywalaniu słychać charakterystyczny dźwięk taki podobny jaki był czasami w Medieval 2 z tym błędem ,,napotka " czy jakoś tak.