Hiszpania w WKO 33 jest wolna (już od dobrych paru tur właściciela nie ma i MG musi robić tury):
viewtopic.php?f=395&t=9518&p=271756#p271756
Wersja do druku
Hiszpania w WKO 33 jest wolna (już od dobrych paru tur właściciela nie ma i MG musi robić tury):
viewtopic.php?f=395&t=9518&p=271756#p271756
Mógłbym przejąć Hiszpanię, jeżeli można i nikt nie ma nic przeciwko :) Jednak turę będę mógł zrobić dopiero jutro popołudniu.Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Od 15 do 20 lutego będę poza domem, więc w tym czasie nie będę mógł robić tur. Oby wszystkie tury doszły do mnie przed 15 lutego, to nie będzie kłopotu ;).
Nie będę miał dostępu do komputera zdolnego pociągnąć M2TW od 9 do 16 lutego. Ale będę miał dostęp do neta więc jak zajdzie faktycznie potrzeba zastępstwa to wtedy będę na bieżąco się konsultował
Wolna Kastylia w WKO XXXIV. Sam początek KO, dopiero druga tura. Sytuacji dokładnie nie znam, zdaje się, że szykuje się wojna z Maurami i jest pon a Anglią, ktoś kto coś więcej wie może jeszcze tu coś dodać.
Nie do końca daj mi jeszcze 1 dzień i ogarnę problem
@edit
Problem rozwiązany Kastylia nie jest do wzięcia
Oddaje Turcje w Krucjacie XI tura 2 sojusz z Antiochią, oddaje bo mam jakiś błąd w tych krucjatach co mi uniemożliwia grę. Po hasło na pw.
Tutaj to jest paląca sprawa bo jest tura Turcji, także gorąco namawiam.
Wolne są Zakon i Litwa w Krzyżach XLVIII.
Tura nie była jeszcze ruszana(pierwsza kolejka dopiero),więc można sobie ułożyć wszystko po swojemu.
Hasła nie daje bo nie było ustawiane.
W celu wzięcia państw pisać w tej Ko.
Nadal są wolni Aztekowie w Ameryce 2. Sojusz z Majami (i z Czerwcami też).