Dam znać jak zdołam to ustawić w zwykłym Rome, na razie mi się nie udało. Nadzieja w zacnym Blackwoodzie. :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez pierdoła
Wersja do druku
Dam znać jak zdołam to ustawić w zwykłym Rome, na razie mi się nie udało. Nadzieja w zacnym Blackwoodzie. :mrgreen:Cytat:
dobrym duchu tego forum :)
Witam.
Chciałbym się spytać, czy jeśli zainstaluje jakiegokolwiek moda np. EB, to czy będę mógł grać na multi z kolegą,
który tego moda nie zainstalował?
Dopóki nie zainstaluje EB Moda, to w moda sobie nie pogracie. Możecie sobie pograć w podstawkę, o ile mod tworzy osobny folder gry (ale to musisz sprawdzić).
Aha.
Dzięki za szybką pomoc ;]
Witam. Pierdoła oto plik z dodanymi drogami dla nacji wschodnich w tym Pontu - wgraj go sobie do data Rome powinieneś móc budowac już brukowane drogi - pozdrawiam - nim zmienisz pliki zrób sobie kopie export_descr_buildings oryginału znaczy i dopiero potem wgraj plik ode mnie http://www.sendspace.pl/file/ec850e4d84a69aa6fb9c484Cytat:
dziękuję działa :)
pozdrawiam
To znowu ja.
Ostatnio w kampanii stoczyłem bitwę, po czym w jej miejscu pokazały się 2miecze ułożone na kształt litery X.
Kiedy najadę na nie myszką, wyświetla się informacja: Miejsce słynnej bitwy i rok, u mnie to 252 p.n.e.
Wie ktoś od czego to zależy, i jak "zdobyć" kolejną taką bitwę?
Musi być to wspaniała wiktoria nad licznym nieprzyjacielem, którego spotkała całkowita zagłada, a bitwa teoretycznie nie powinna być rozstrzygnięta na Twoją korzyść.
Jak utrzymać populacje w miescie po potem same problemy mam jesli bedzie 30-40tys. populacji ?