Hmm ślepy jestem:| No to spróbujemy na dysku zewnętrznym ;] Dzięki za odpowiedź;)
P. S zapomniałbym: czy jest możliwość gry bez płyt?Moje płyty mają ładnych parę latek ( pre- order) i oszczędzam je jak mogę. :)
Wersja do druku
Hmm ślepy jestem:| No to spróbujemy na dysku zewnętrznym ;] Dzięki za odpowiedź;)
P. S zapomniałbym: czy jest możliwość gry bez płyt?Moje płyty mają ładnych parę latek ( pre- order) i oszczędzam je jak mogę. :)
Jest możliwość :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez [IG
A taka normalna, bez konieczności kupowania jeszcze raz całej gry?Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Najłatwiej chyba stworzyć sobie obraz płyty jakimś programem do tego przeznaczonym (np. Alcohol) i wmontować go do "wirtualnego napędu". Robię tak z każdą grą która wymaga płytki do działania (cracków no-cd unikam jak ognia).
Moim zdaniem samo niszczenie się płytek jest o wiele mniej wkurzające od hałasu jaki potrafi generować napęd :)
EDIT
Pisz co chcesz - u mnie działa :)Cytat:
Mam dziwne wrażenie, że ta odpowiedź jest za prosta, a patrząc na komunikat, który wyświetla się za każdym razem gdy brakuje płyty, potrzeba będzie czegoś więcej niźli sam obraz płyty i coś do symulacji napędu.
Mam dziwne wrażenie, że ta odpowiedź jest za prosta, a patrząc na komunikat, który wyświetla się za każdym razem gdy brakuje płyty, potrzeba będzie czegoś więcej niźli sam obraz płyty i coś do symulacji napędu.Cytat:
Zamieszczone przez Damianus_NT
Wszystko idzie zrobić Google nie boli ;). Po za tym gdyby ów wątek nie ocierał się o kwestię zakazane na tym forum to już dawno by się znalazł tu user który by wszystko łopatologicznie wyłożył co i jak. Niestety Dura lex sed lex. :D
Jak wygląda ze stabilnością w wersji 6.4? Czy pojawiające się eventy: rebelia bułgarska, Wiliam w szkocji powodują jakieś cdt? uszkadzają savy? W którejś werji chyba było tak, że po pojawieniu się choćby zbuntowanych Bułgarów trzeba było ich wybić, żeby móc ze spokojem zapisać grę. Mogę się mylić oczywiście.
"Jak wygląda ze stabilnością w wersji 6.4?"
Jako Królestwo Jerozolimy podbiłem już 50 prowincji (założenia kampanii zostały spełnione) i tylko raz mnie wyrzuciło. U mnie więc bardzo stabilnie, ale gram bez BGR, ale za to z agresją przeciwników na MAX i honorowo tzn. zawsze wypuszczam jeńców i nie plądruje miast.
A ja mam pytanie o spolszczenie. Czy mogę zainstalować te do wersji 6.1? Będę miał choć część po polsku czy w ogóle nie będzie to kompatybilne???
Nie będzie, spolszczenie jest robione do konkretnej wersji ;)