Proszę poczekać. Sam dzisiaj zrobię za kijów i Litwę jako zastępca. Wracam z delegacji. Mef dzięki za info. Jako jedyny :)
Wersja do druku
Proszę poczekać. Sam dzisiaj zrobię za kijów i Litwę jako zastępca. Wracam z delegacji. Mef dzięki za info. Jako jedyny :)
Przecież ja gram Litwą.
To oczywiste przejoles nacje jest juz twoja .
To w takim razie linka podeślę wieczorem do ciebie.
Jakiego linka? Ja już zrobiłem swoja turę.
Niesprawiedliwie została tura Kijowa PRZEKLIKANA. Blackhand nawet jej nie zrobił. Niesprawiedliwie, bo inne frakcje mogły mieć po kilka dni, nawet tydzień zwiechy i wciąż tkwiły, a Kijów został przeklikany po jednym dniu. Będzie ci Gilgamesz jakoś wielce wadzić, jeśli powtórzysz?
Uważam, że należy trzymać się zasad. Jeśli ktoś nie spełnia warunków danego KO, to MG się tym zajmuje. Nie mam ochoty powtarzać tury przez czyjeś opóźnienia.
Tura Kijowa została jak najbardziej sprawiedliwie przeklikana. To, że innym się poszczęściło i mieli więcej czasu, nie ma tu nic do rzeczy. Zasady są jasne. Może na przyszłość "przeklikiwani" gracze będą bardziej skrupulatnie podchodzić do gry.
Wasza sprawa. Mógłbyś sojusznikowi trochę odpuścić. ;)
Nie róbcie kurwa jaj. dopiero co przejales frakcje i juz sie szarogęsisz. DOMEN trzymal 3 dni i bylo ok a mi po 24 h przeklikujecie? nie chcesz to nie musisz robic, sam zrobie. Poki co to ja robilem za LITWE i wypadaloby zapytac sie mnie o zdanie czy wyrazam zgode na oddanie tej nacji w twoje rece.
EDIT: i nie mow mi o zasadach bo bylem jednym z tych ktorzy je ustalali i zmieniali w trakcie ostatnich 2-3 lat kiedy chyba o graniu online nie miales pojecia..
Chyba zapomniałeś leków wziąć dzisiaj.
Trzeba było pilnować swojej tury, a nie teraz żale wylewać.
Za kogo ty się w ogóle uważasz? Obowiązują cię te same zasady co wszystkich. A ja mam te same prawa co wszyscy.