Mapa ja pisali wyżej jest przyjemnie stonowana, a jednostki wykonane świetnie.Mam nadzieje że niedługa wydacie betę!
Wersja do druku
Mapa ja pisali wyżej jest przyjemnie stonowana, a jednostki wykonane świetnie.Mam nadzieje że niedługa wydacie betę!
No fajnie, ale trochę długo czekamy. Wydajcie już betę, miło będzie spędzać wroga muszkietami i kopiami...
Jak mówi pewne mądre łacińskie przysłowie: "śpiesz się powoli". Do poprawy jak już wcześniej wiele razy pisałem, zostało dużo rzeczy, np. jednostki, EDB i na końcu własne bitwy. Poza tym w międzyczasie można wprowadzić trochę poprawek. Według mnie lepiej dostać wyszlifowaną betę, niż później narzekać, np. na długi czas rekrutacji jednostek.
Moja propozycja pomocy przy EDB nadal jest aktualna w razie czego, oczywiście, jeżeli jeszcze nie znaleźliście kogoś kto się na tym zna.
Dzięki EliminatorT, jak Baldwin skończy wszystkie jednostki na pewno się do Ciebie zgłosimy.
Mod wygląda całkiem nieźle! Wiadomo, beta to beta, wiele rzeczy należy dopracować, ale z udostępnianych tu screenów wynika,że prace przebiegają całkiem ok.
Mam przy okazji pytanie: w toku dyskusji ktoś pisał tu o zmianie ustroju w RON na absolutyzm itd. Czy któryś z autorów mógłby mnie oświecić czy dalej planujecie tak zrobić oraz jak to "technicznie" będzie wyglądać?
Wiem,że to pewnie skomplikowane i macie kupę roboty,ale do historycznych bitew można dodać Bitwę pod Mątwami, oraz spróbować kombinować przy tym w kampanii (rokosze itd).
Artem bądź łaskaw opróżnić skrzynkę, bo nic Ci wysłać nie można ;)
Nowe screeny, tym razem z bitwy:
Spoiler:
Reznow45
Różne koncepcje były ale chyba nie ma co się silić na jakieś cuda niewidy :) Dlatego będzie to wyglądało tak, że budowa określonego poziomu z drzewa city_hall Bądzie uruchamiała skrypty wojny domowej. Nie mam tylko jeszcze koncepcji na koniec wojny :)Cytat:
Mam przy okazji pytanie: w toku dyskusji ktoś pisał tu o zmianie ustroju w RON na absolutyzm itd. Czy któryś z autorów mógłby mnie oświecić czy dalej planujecie tak zrobić oraz jak to "technicznie" będzie wyglądać?
Cytat:
Wiem,że to pewnie skomplikowane i macie kupę roboty,ale do historycznych bitew można dodać Bitwę pod Mątwami, oraz spróbować kombinować przy tym w kampanii (rokosze itd).
Na razie nie rozmawialiśmy na temat bitew historycznych.
Baldwin
Spoko, byłem ciekaw jak od strony roboczej to wygląda. Fajnie urozmaicenie gry ;)Cytat:
Różne koncepcje były ale chyba nie ma co się silić na jakieś cuda niewidy :) Dlatego będzie to wyglądało tak, że budowa określonego poziomu z drzewa city_hall Bądzie uruchamiała skrypty wojny domowej. Nie mam tylko jeszcze koncepcji na koniec wojny :)
Jeszcze jedno, pewnie powtarzające się pytanie: Kozacy zaczną jako horda czy dysponują jakąś startową prowincją (Kijowszczyzna czy coś)?