Tura będzie dzisiaj wieczorem.
Wersja do druku
Tura będzie dzisiaj wieczorem.
No to skoro mamy już zastępcę to może doczekalibyśmy się tej tury? Matisek nie opóźniał w zastępstwie.
No właśnie, Domen zrób wreszcie, bo już niektórzy proszą, żeby przeklikać.
dobra Soplica klikaj
Zrobię wieczorem
Dobra dobra, dziś wieczorem zrobię. Tylko jak to w końcu wygląda z dyplomacją?
Ta wasalizacja teraz jest traktowana jak sojusz? Pytałem MG ale nie odpowiedział.
A zmieniłeś hasło ?? Bo sam pytałeś mnie na jakie zmienić i podałem.
Ale nie widzę nowego sejwa z nowym hasłem, ani tutaj ani na PW...
Niedawno Asuryan upominał że nie piszemy posta pod postem w krótkim odstępie czasu ale widzę że bez efektu,może ost poprawi pamięć.
Il Duce
No to ja jestem za tym, co proponował Soplica czyli 6 tur wypowiedzenia dla wasala. Dodałbym do tego 3 tury dla seniora i wyjdzie tak, jak w większości wasalizacji, jakie tutaj były. Uzasadnić to można zwyczajem. To i tak namiastka w porównaniu do wiecznego wasalstwa.
Wygodniej MG zmienić jak będzie robił za papieża
Dokładnie, i tak Matisek już widział turę.
Nadal obstaję przy swoim: 6 tur dla wasala, 4 dla seniora. Tak myślę, będzie sprawiedliwiej, zważywszy na to, w jakim położeniu Bułgaria obecnie się znajduje. Ktoś ma jakieś ale? Jeżeli nie, możemy iść dalej z grą.Cytat:
No to ja jestem za tym, co proponował Soplica czyli 6 tur wypowiedzenia dla wasala. Dodałbym do tego 3 tury dla seniora i wyjdzie tak, jak w większości wasalizacji, jakie tutaj były. Uzasadnić to można zwyczajem. To i tak namiastka w porównaniu do wiecznego wasalstwa.