W jaki sposob?
Wersja do druku
W jaki sposob?
O, od 58 minut można już grac w pelna wersje Pesa.
I jak gra juz ktos w najnowsza wersje Pro Evo ? ja zaczalem pykac Milanem w ML, trzeba przyznac ze wprowadzono troche zmian, pojawila sie taka opcja jak w FM rozmaitych, czyli mozliwosc rozmowy z pilkarzami, np. jest zmeczony to przychodzi do ciebie na rozmowe i masz rozne opcje do odpowiedzi, naprawde bardzo fajna rzecz.
Zmienili tez wykonywanie roznych, wolnych, i wrzutow z autu - mozesz dograc bezposrednio do danego pilkarza, albo podac pile w dane miejsce, fajnie steruje sie zawodnikiem wbiegajacym na pozycje, praktycznie pewny gol, ale ciezko to wykonac hehe. Juz tak stracilem bramke... A, no i komp dobrze wykonuje wolne, na 3 mecze w ktorych mial po 1 wolnym, za kazdym razem gol.
Ogolnie PC ladnie pogrywa pileczka, czasem jak klepnie pare podan to :o duzo trzeba kombinowac, nie ma biegniecia jednym zawodnikiem jak np. w PES 10 Rooneyem czy Messim i nikt nie moze tobie pily odebrac, przejdziesz jednego zawodnika i robi sie ciezko, trzeba dogrywac, rozrzucac pile na boki.
Na razie jestem na tak :mrgreen: na FIFE czekam jeszcze hehe
A ja gram sobie w Fifa12 online, na razie dwa mecze, ludzie sie oczywiscie rozlaczaja kiedy zaczynaja przegrywac
. Ja grałem w mś, pykałem Hiszpanią. Ale mam francuska wersję i poinstaluje patche, to pogram normalnie.Cytat:
I jak gra juz ktos w najnowsza wersje Pro Evo ? ja zaczalem pykac Milanem w ML, trzeba przyznac ze wprowadzono troche zmian, pojawila sie taka opcja jak w FM rozmaitych, czyli mozliwosc rozmowy z pilkarzami, np. jest zmeczony to przychodzi do ciebie na rozmowe i masz rozne opcje do odpowiedzi, naprawde bardzo fajna rzecz
Nie wiem, ja mam metodę od 2009 PES bić wszystkie wolne... wrzutakmi, jak się dobrze piłę podkręci i umie wykonywać to wolne się bardzo prosto bije, do 29m praktycznie co drugi wolny to brama. ;) Poprawili fizykę gry, zawodnicy są mniej drewniany i bardzo przyjemnie się gra. Zwłaszcza fajnie można rozciągać grę z wrzutką - przy dobrym środkowym pomocniku, albo ( u mnie ) Q - podcinka + W wysunięcie.Cytat:
Zmienili tez wykonywanie roznych, wolnych, i wrzutow z autu - mozesz dograc bezposrednio do danego pilkarza, albo podac pile w dane miejsce, fajnie steruje sie zawodnikiem wbiegajacym na pozycje, praktycznie pewny gol, ale ciezko to wykonac hehe. Juz tak stracilem bramke... A, no i komp dobrze wykonuje wolne, na 3 mecze w ktorych mial po 1 wolnym, za kazdym razem gol.
No nie wiem, ja pykam na professional i takim Messim to można kiwnąć 3 ale faktycznie się robi tłok ( choć grałem meczyk z Interem ale Messi miał fioletową formę, na czerwonej byłoby inaczej 8-) ). Kiwać się da i kiwać się opłaca jak w pes. Inna sprawa, że poprawiony jest system podań, wychodzenie na pozycję, też strzały z dystansu trochę się łatwo wykonuje; Xabi Alonso, na 5 meczy 6 goli z dystansu nim walnąłem. Generalnie bardzo bardzo mi się podoba. Jak się poinstaluje patche, kitserwery na oryginalne stroje, drużyny etc to chwilę posiedzę przy tym pesie. No i zauważyłem, że jest więcej lig, dodali portugalską ;DCytat:
Ogolnie PC ladnie pogrywa pileczka, czasem jak klepnie pare podan to :o duzo trzeba kombinowac, nie ma biegniecia jednym zawodnikiem jak np. w PES 10 Rooneyem czy Messim i nikt nie moze tobie pily odebrac, przejdziesz jednego zawodnika i robi sie ciezko, trzeba dogrywac, rozrzucac pile na boki.
Pomozcie mi zainstalować Fifę bo nie łapie tego. Wkładam Płytę a tu mi wyskakuje origin i po instalacji tego programu chce żeby się zalogować ale co tam wpisać czy to jest to samo co konto na EA sports czy jakieś inne dane się wpisuje ?
Tak, to jest to samo konto
oK dzięki już załapałem
Jest ktoś chętny na mecza w fife ?
Ja, jaki nick na origin?
u mnie voitek123pl albo po mailu voitek91@gmail.com