To na szybko zainstaluje, coś się ogarnie. Daj zapro do plutonu, w grze nick Askorti.
Wersja do druku
To na szybko zainstaluje, coś się ogarnie. Daj zapro do plutonu, w grze nick Askorti.
grałem ostatnio ale cały czas mnie rzuca na drużyny gdzie ja jestem -2 tiery w stosunku do topki a jak już jestem na górze to mam te same przeżycia co Marat tak więc jakoś nie mam ochoty
co do e50 to 10 tier też został znerfiony? bo silnik widziałem ma stary a nie śledziłem aktualizacji
Pancerz ma taki sam jak E-50, więc tak, też znerfiony. Co do mobilności się nie wypowiem, bo nie posiadam M-ki.Cytat:
Zamieszczone przez pop517
To jest jakaś kpina. Była kiedyś teoria, że MM dązy do 50% wr u graczy. Nie wiem jak to sie dalej rozwijało, dawno nie czytałem forum. Ale dla mnie to jest wręcz oczywista oczywistość. Moje wr wahało się w ostatnich tygodniach pomiędzy 51,1% a 51,2%. Po świetnym piątku ( praktycznie 10 zwycięstw z rzędu na ST1 z zadawanym dmg pomiędzy 2k a 5k ), bo dobrej sobocie, w plutonie z Askortim i Popem ( dzięki za grę :mrgreen: ), od 3 dni mam totalna kupę. Ostatnie 2 dni zrezygnowałem wręcz z misji 15 wygranych bitew, zabrakło mi czasu, po 7-8 przegranych z rzędu. A to co się dziś dzieje zakrawa na parodię. Bitwy 8 i 9 tierów, jedna przegrana 15:0 w 6,5 minuty. Myślałem, że to jakiś jeden z lepszych rekordów. Ale nie! Następną bitwę ( te same tiery ) przegraliśmy 15:1 w 4,5 minuty! Takie akcje całkowicie zniechęcają do tej gry!
Kup premium i 10.000 golda co miesiąc to dostaniesz lepsze MM, SerB approved. :P
Po prostu nie umiesz i grać wszystko zwalasz na WG. Mówiłem Ci tyle razy byś odinstalował tą grę a Ty nie słuchasz i jeździ taki pomidor na 8,9 tierach. Taki Marat w plutonie to od razu jak kotwica na szyję :? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
A na poważnie, to ja już mam kompletnie w dupie WR, ja gram swoje, jeźdże is3, robię średni exp na poziomie 850 ( bez premki ), a to, że debile giną to już nie moja wina. Swoją drogą co do teorii spiskowych to zauważyłem coś takiego jak wygrałem premke jedno dniową po całym dniu ciężkiego nakur***. Non stop mi losowało idiotów i wtopa za wtopą szła :?
http://i.imgur.com/gGazLTb.jpg
O to jaką cenę muszę płacić ostatnimi dniami, za to że w dwa dni podwyższyłem wr o ćwierć procent :|
Fajnego masz commandera. Przyznaj, wybuliłeś golda. :P
Normalnie jak w deep space 9, czarnuch dowodzący białasami :lol: Ja na shermanie miałem załogę z samych czarnych :lol:
coś widzę się ostatnio zaniedbałeś z graniem, nie mamy z popem 3 do plutonu :(Cytat:
kuroi
Raptem pół godziny temu skończyliśmy z Popem i Maratem grać we 3. :P